R ryangoslingayniben Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 2 gündür bilgisayarımdan hangi oyuna girersem gireyim atıyor. Bilgisayarın açamayacağı oyunlar da değil. Ayrıca artık tarayıcıda sekme açarken bile çok donuyor. Ne yapmam lazım, var mı bilen birisi? Bilgisayar: i5 10210U. Paylaşımlı ekran kartı. 8 GB RAM.
2 gündür bilgisayarımdan hangi oyuna girersem gireyim atıyor. Bilgisayarın açamayacağı oyunlar da değil. Ayrıca artık tarayıcıda sekme açarken bile çok donuyor. Ne yapmam lazım, var mı bilen birisi? Bilgisayar: i5 10210U. Paylaşımlı ekran kartı. 8 GB RAM.
Çözüm alpermcr69 30 Temmuz 2023 ryangoslingayniben dedi: RAM 8 GB tek kanal SSD'den anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an en basit kurtuluşun format, o en azından net olacaktır. Ama eğer önemli verim var olmaz dersen antivirüs yolunu dene.
ryangoslingayniben dedi: RAM 8 GB tek kanal SSD'den anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an en basit kurtuluşun format, o en azından net olacaktır. Ama eğer önemli verim var olmaz dersen antivirüs yolunu dene.
KS KS R ryangoslingayniben Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #21 alpermcr69 dedi: Güzel senin adına sevindim sıkıntısız kullanabilesin inşallah. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam sağolun Artı 0 Eksi
alpermcr69 dedi: Güzel senin adına sevindim sıkıntısız kullanabilesin inşallah. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam sağolun