i5 10210u sisteme RAM önerisi

Mybekocn

Zeptopat
Daha fazla  
Ne olur birisi uyumlu RAM önerisi ve SSD önerisi söyleyebilir mi çok sevinirim linke CPUID'den sistem bilgiisni bırakıyorum yeniden çok teşekkürler file:///C:/Users/90543/Downloads/jdnknfenjnfe.PNG
Intel Core i5 10210U CPU @1.60GHz 2.11GHz 64 Bit işletim sistemi 8 GB RAM.

Ne olur birisi uyumlu RAM önerisi ve SSD önerisi söyleyebilir mi çok sevinirim linke CPUID'den sistem bilgiisni bırakıyorum yeniden çok teşekkürler file:///C:/Users/90543/Downloads/jdnknfenjnfe.PNG
Intel Core i5 10210U CPU @1.60GHz 2.11GHz 64 Bit işletim sistemi 8 GB RAM.
Usta bilgisayar klasöründeki kısayolu atmışsın. Direkt mesaj kısmında yer alan görsel yükle butonuna tıklayarak görseli yükleyin.
1688847358893.png

CPU
Usta bilgisayar klasöründeki kısayolu atmışsın. Direkt mesaj kısmında yer alan görsel yükle butonuna tıklayarak görseli yükleyin.
Eki Görüntüle 1853949

şimdi attım lütfen yardımcı olurmuusn birde normal bilgisayrcılar yaparmı bu konularda çok bilgim yok çok sağol

Eki Görüntüle 1853949
şimdi attım lütfen yardımcı olurmuusn birde normal bilgisayrcılar yaparmı bu konularda çok bilgim yok çok sağol@Ege Hanedar

Eki Görüntüle 1853949
jdnknfenjnfe.PNG

CPU-Z indirip SPD ve Memory sekmelerini atar mısın?
şimdi attım lütfen yardımcı olurmuusn birde normal bilgisayrcılar yaparmı bu konularda çok bilgim yok çok sağol
ööööööö.PNG
jdnknfenjnfe.PNG

Ram olarak bunu alın şuan ki cihazınızda bulunan aynı ram 2x8= 16 gb yapmış olursunuz rami Samsung M471A1K43DB1-CTD 8 GB DDR4 2666 MHz Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri
Cihazında nvme m2 ssd var mı bilmiyorum ben sata ssd kullandığını varsaydım.

Cihazında m2 ssd slotu varsa bunu al Amazon.com.tr

Ssd ve ram takma işlemi, bilgisayarcıya gerek kalmadan ev kullanıcılarının dahi yapabildiği, en basit işlemlerden biridir. Kendin takabilirsin youtubede bir kaç video izle yeterli. Ellerin tamamen kuru olsun, vücudunda bulunan statik elektriği atmak için 5 saniye duvara dokun, cihazında kapalı olsun hiç bir sıkıntı olmaz. Laptop modelini yazarsan, pratik sökülebilir bir kasası da varsa, sökmesini senin yapıp yapamayacağını yazabilirim.

Son düzenleme:
Ram olarak bunu alın şuan ki cihazınızda bulunan aynı ram 2x8= 16 gb yapmış olursunuz rami Samsung M471A1K43DB1-CTD 8 GB DDR4 2666 MHz Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri

bu arada benim samsung değil bilgisayar hp ama samsung uyar dimi. bide bilgisayarcılar direk takarmı yoksa alıpmı götürmek lazım takması için çokkk teşekkrüler

Ssd ve ram takma işlemi, bilgisayarcıya gerek kalmadan ev kullanıcılarının dahi yapabildiği, en basit işlemlerden biridir. Kendin takabilirsin youtubede bir kaç video izle yeterli. Ellerin tamamen kuru olsun, vücudunda bulunan statik elektriği atmak için 5 saniye duvara dokun, cihazında kapalı olsun hiç bir sıkıntı olmaz. Laptop modelini yazarsan eğer pratik sökülebilir bir kasası varsa, sökmesini senin yapıp yapamayacağını yazabilirim.
ben taksama sıkıntı olmazda kardeşimde bilgisayar o da takamaz. sipariş verip taktırmalımıyız yoksa direk bilgisayarcıya gidip yani onlarda varmıdır ram aynı modelden yoksa alıp mı taktırmaya götrmeli?

bu arada benim samsung değil bilgisayar hp ama samsung uyar dimi. bide bilgisayarcılar direk takarmı yoksa alıpmı götürmek lazım takması için çokkk teşekkrüler
O fark etmez samsung ram kullanılabilir. Senin cihazında samsung ram kullanılmış bu sorun oluşturan bir durum değil. Daha önce hiç laptop açmadıysan bilgisayarcıya taktırabilirsin. Maddi olarak bilgisayarcı kendinden rami alıp takarsa daha pahalıya gelebilir. Bunu bilgisayarcıya gidip sorabilirsin baktın adam internetten 550 liraya alabileceğin aynı ram için 700 lira fiyat diyor Ram'i internetten satın alıp bilgisayarcıya götür, sadece takmak için para alır daha uyguna getirmiş olursun.

Ssd ve ram takma işlemi, bilgisayarcıya gerek kalmadan ev kullanıcılarının dahi yapabildiği, en basit işlemlerden biridir. Kendin takabilirsin youtubede bir kaç video izle yeterli. Ellerin tamamen kuru olsun, vücudunda bulunan statik elektriği atmak için 5 saniye duvara dokun, cihazında kapalı olsun hiç bir sıkıntı olmaz. Laptop modelini yazarsan, pratik sökülebilir bir kasası da varsa, sökmesini senin yapıp yapamayacağını yazabilirim.
bbbbbbbbbb.PNG

Araştırman lazım yani bilgisayarcıların çoğu üç kağıtçıdır. Ancak yinede ilkin bir kere gidip sor rami ondan olursa kaç para tutuyor öğren. Sonra baktın internetten alman daha makul. Rami satın alıp taktırırsın ve daha uyguna getirirsin.

Görev yöneticisi bellek kısmında boş ram slotu var mı? SS atar mısın?

bide küçük bir soru daha daha yüksek ram kullanmazmıyım 3dsmax render autocad gibi programlar için ram önemli ya çok sordum kusura bkama yeniden teşekkrler

O fark etmez samsung ram kullanılabilir. Senin cihazında samsung ram kullanılmış bu sorun oluşturan bir durum değil. Daha önce hiç laptop açmadıysan bilgisayarcıya taktırabilirsin. Maddi olarak bilgisayarcı kendinden rami alıp takarsa daha pahalıya gelebilir. Bunu bilgisayarcıya gidip sorabilirsin baktın adam internetten 550 liraya alabileceğin aynı ram için 700 lira fiyat diyor Ram'i internetten satın alıp bilgisayarcıya götür, sadece takmak için para alır daha uyguna getirmiş olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı