i5 10210u sisteme RAM önerisi

sizce doğruömu yapıyorum autocas 3dsmax programları için ramin iyi olması gerekiyormuş render kalitesi vs için mesela bugün render alim dedim uzun sürdü ve çok ısındı
Render için ekran kartı daha önemli. Laptobunuzdaki ekran kartı yetersiz kalıyor olabilir. Ancak ram almanız yine bir nebze render hızını hızlandıracaktır.

tamam boş yuva var yanına 8gb bu rami satın alıp taktırın bilgisayarcıya toplam 16gb ramle bilgisayarı kullanabilirsin autocad her şey için yeter ram
tm dır çokkkk teşekkğrler sipariş vereyim çok soru sordum ksuura bakmayın iyi geceler

Render için ekran kartı daha önemli. Laptobunuzdaki ekran kartı yetersiz kalıyor olabilir. Ancak ram almanız yine bir nebze render hızını hızlandıracaktır.
ekran kartı için uyghun öneri varmı off çok sordumm

İşlemciniz ideal sayılır bide ısınma olması normal laptop bu sonuç olarak

tm dır çokkkk teşekkğrler sipariş vereyim çok soru sordum ksuura bakmayın iyi geceler

ekran kartı için uyghun öneri varmı off çok sordumm
Rica ederim. Bu arada n11'de kampanya kuponları var onlarıda kullanın 550 tl ödemeyin daha ucuza gelsin. %10 indirim kuponunu sepet kısmında uygulayın fiyat 494 liraya düşüyor

1688853903204.png

valla Allah razı olsun çok anlamıyorum kardeşim kullanıyo şuan ona yaptırıcam herşeyi çok sağolun
anladım iyi geceler

merhaba musait olduğunda cevaplarsan sevinirim birde hp bilgisayarın pil sağlığı kötü yani şarjda sadece çalışıyor şarj haricinde asla açılmıyor önerebileceğin batarya veya bilgisayaın takacakları batarya iyimidir?
HP yetkili servisiyle iletişime geçerek orjinal bataryası ellerinde varsa servisten almak mantıklı olacaktır. Bilgisayarcı kalitesiz yan sanayi batarya takabilir bu batarya Max 5 ay götürür ve performansı çok düşüktür pildeyken 1 saat götürürse dua et yani

İnternet sitelerinde gördüğün laptop bataryalarının hepsi sahte ve yan sanayi. Bu bataryaları almanı hiç önermem. Yan sanayi batarya kullanıpta memnun olan yok. Sen aldanma söyle iyi böyle iyi yorumlarına bu yorumu yapanlar ya satıcının kendisi ya da bataryayı yeni alıp henüz sorun yaşamayan alıcılar.

HP yetkili servisiyle iletişime geçerek orjinal bataryası ellerinde varsa servisten almak mantıklı olacaktır. Bilgisayarcı kalitesiz yan sanayi batarya takabilir bu batarya Max 5 ay götürür ve performansı çok düşüktür pildeyken 1 saat götürürse dua et yani

İnternet sitelerinde gördüğün laptop bataryalarının hepsi sahte ve yan sanayi. Bu bataryaları almanı hiç önermem. Yan sanayi batarya kullanıpta memnun olan yok. Sen aldanma söyle iyi böyle iyi yorumlarına bu yorumu yapanlar ya satıcının kendisi ya da bataryayı yeni alıp henüz sorun yaşamayan alıcılar.
hıımmm anladım her geçen gün yeni bir şey öğreniyorum az öncede işelcinin değiştirilebilir olduğunu duydum benimki değiştirilebilirmi hız ve performans açısından deniliyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı