i5 10210U ve MX230 uyumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kayra Sarı

Centipat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar baştan söyleyeyim yok Casper alma falan demeyin lütfen ben sadece şunu soracağım.
i5 10210U CPU.
NVIDIA GeForce MX230 GPU.
16 GB 2400 MHz RAM.
240 GB NVMe M.2 SSD.
Darboğaz çok olur mu mesela orta ayarlarda falan CS:GO'da kaç FPS alırım?
S500 modeli laptop bu arada.

S500 laptopun modeli bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar baştan söyleyeyim yok Casper alma falan demeyin lütfen ben sadece şunu soracağım.
i5 10210U CPU.
NVIDIA GeForce MX230 GPU.
16 GB 2400 MHz RAM.
240 GB NVMe M.2 SSD.
Darboğaz çok olur mu mesela orta ayarlarda falan CS:GO'da kaç FPS alırım?
S500 modeli laptop bu arada.

S500 laptopun modeli bu arada.
Darboğaz olur çünkü o ekran kartı işlemciye göre düşük bir seviye kart.

Dostum darboğaz ne demek bilmiyorsun galiba. Darboğaz işlemcinin ekran kartını besleyemediği durumlarda ortaya çıkar.

Tam tersi olması gerekmiyor muydu evet işlemcinin ekran kartını besleyememesi diye biliyorum ben tam tersini sormuştum bende hatalı sormuşum aslında.

Dostum darboğaz ne demek bilmiyorsun galiba. Darboğaz işlemcinin ekran kartını besleyemediği durumlarda ortaya çıkar.
Sadece öyle değil iki taraflı da olur bilmiyorsun boş boş konuşma git araştır öyle gel.sadece işlemcinin ekran kartını beslemesi değil ekran kartının da işlemciye göre güçlü olduğu zaman da ortaya çıkar.
Şaka mı yapıyorsun :D.
Darboğaz nedir? - Technopat Sosyal oku diyor ki güçlü donanım karşısında güçsüz kalan donanımdır diye inanamazsan her siteden bak.

Sadece öyle değil iki taraflı da olur bilmiyorsun boş boş konuşma git araştır öyle gel. Sadece işlemcinin ekran kartını beslemesi değil ekran kartının da işlemciye göre güçlü olduğu zaman da ortaya çıkar.

Arkadaşlar burada kavga etmeniz çok saçma tamam bitirin şunu lütfen yani ben başka bir yere de sorarım kalp kırmaya gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı