i5 10300H Dual boot ile macOS kurulumu yapılabilir mi?

Bu sefer Paragon Partition Manager değil de macOS üzerinden diski biçimlendireceğim. Her şey için teşekkürler bu arada, en sevdiğim macOS moderatörü .
Dual Boot için biçimlendireceksen dikkatli ol, tüm diski biçimlendirme. Partition'u biçimlendirmen gerek. Direkt diske tıklayarak yaparsan Windows'un da gider.

Sonunda kurabildim . @tristessehivernale @Yiğit Gençer

Her şey için teşekkürler.
Kurulumda çalışmayan bir şey var mıydı? Trackpad, klavye, ekran çözünürlüğü ve parlaklığı vb. iyi mi? Wi-Fi ve Bluetooth için kext eklemedim, onları bahsi geçen GitHub'daki paket ile kendin denersin artık. Ethernet'i de test edip belirtirsin.

Kurulumda trackpad, klavye ekran çözünürlüğü ve parlaklık çalışıyordu. Wi-Fi ve Bluetooth çalışmıyor. O paketi deneyeceğim. Ama tek sorunum boot'da Apple klasörü yok yani flash bellek olmadan sistemi boot edemiyorum. Kurulum sonrası yapılıcak dosyaları attım.

Ayrıca o paketi nasıl kuracağım?

USB'siz boot için bu konuya bakabilirsiniz. BOOT kısmında Apple klasörü olmamalı zaten, OC klasörü olsa yeter:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…