Çözüldü i5-10300H sistemde Hackintosh macOS Sonoma kurulumda ACPI hata

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iasyxel

Hectopat
RAM
16 GB
Ekran kartı
Desteklenmez (GTX1650)
İşlemci
i5-10300h
Uzun zamandır merakım var ondan kuracağım. Her şey uyumlu yani Bluetooth çalışmasa da olur benim için. Wi-Fi uyumlu o yüzden uğraşıyorum ama kurulundaki ACPI execution hatası bir türlü gitmiyor. Her türlü Config denedim, ve ilk denemelerim bunlar acemiyim biraz kusura bakmayın. Kurmaya çalıştığım sürüm macOS Sonoma.

Hatanın tam profili:
No arguments are initalized for method [_PSR]

ACPI error: Method parse/execution failed [\_SB_ACAD._PSR] (Node ffffFF97C677D430), ae_aml_regıon_lımıt (20160930/psparse-632)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aktif değilsin sanırım yarın ilgilenirsin diye umuyorum yine de teşekkürler.
1-2 gün yoktum. Çok kötü hasta oldum, yutkunamıyorum bile yüksek ateşim oluyor. İyileşemedim ama giriş yaptım yinede :)

Montery indir. Sonra sana verdiğim EFI ile dene. Denemeden önce GenSMIOS ile bir SMBIOS gir. MacBookPro16,4 şeklinde üret ve gir.
Son düzenleme:
Aktif değilsin sanırım yarın ilgilenirsin diye umuyorum yine de teşekkürler.
1-2 gün yoktum. Çok kötü hasta oldum, yutkunamıyorum bile yüksek ateşim oluyor. İyileşemedim ama giriş yaptım yinede :)

Montery indir. Sonra sana verdiğim EFI ile dene. Denemeden önce GenSMIOS ile bir SMBIOS gir. MacBookPro16,4 şeklinde üret ve gir.

Çözüm
1-2 gün yoktum. Çok kötü hasta oldum, yutkunamıyorum bile yüksek ateşim oluyor. İyileşemedim ama giriş yaptım yine de :)

Montery indir. Sonra sana verdiğim EFI ile dene. Denemeden önce gensmıos ile bir SMBIOS gir. MacBook Pro16, 4 şeklinde üret ve gir.

Öncellikle geçmiş olsun umarım hemen iyileşirsin, ve döndüğün için sağ ol hemen deniyorum.

1-2 gün yoktum. Çok kötü hasta oldum, yutkunamıyorum bile yüksek ateşim oluyor. İyileşemedim ama giriş yaptım yine de :)

Montery indir. Sonra sana verdiğim EFI ile dene. Denemeden önce gensmıos ile bir SMBIOS gir. MacBook Pro16, 4 şeklinde üret ve gir.

Bu sefer ACPI hatası aldım ama kuruluma geçtim yani evet bu inanılmaz bir ara pes edecektim diye diski yok etmiştim şimdi Windows'a dönüp bir ayarlama yapayım :D

Başarılı şekilde kurdum şimdi Wi-Fi nasıl ayarlayacağız ve laptopa takılı monitör'ü çalıştıramayacak mıyım yani bilmiyorum beni bilgilendirin.

Son düzenleme:
Başarılı şekilde kurdum şimdi Wi-Fi nasıl ayarlayacağız ve laptopa takılı monitör'ü çalıştıramayacak mıyım yani bilmiyorum beni bilgilendirin.

Diğer sorularınız için yeni konu açmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı