Hocam ben Armoury Crate'nin nasıl indirileceğini hâlâ anlamadım.
İndiremeyeceksin, benim attiklarim alternatiflerdi.
Hocam ben Armoury Crate'nin nasıl indirileceğini hâlâ anlamadım.
İndiremeyeceksin, benim attiklarim alternatiflerdi.
Merhabalar. Linux'u kurup denedin mi? Tecrübelerini aktarabilir misin? Bir problem vs. yaşadın mı?
Linux uyumlu bir oyun bilgisayarı arıyorum. "ASUS TUF Gaming F15" modeli de düşündüğüm modeller arasında.
Hocam fan hızlarının kontrolünü yapmak istiyorum attıklarınız da olur fan kontrolü yapabileyim yeter. Bunları nasıl indireceğim?
CASPER sorunsuz kullaniyorum.Oyun oynayacaksan AMD ekran kartına sahip bir laptop alırsan üzülmezsin ama çoğu laptop GNU/Linux çalıştırır. - Casper hariç sanırım. Araştırmalarıma göre birisine Casper teknik ekibi GNU/Linux için üretilmediğini falan söylemiş. -
Hocam fan hızlarının kontrolünü yapmak istiyorum attıklarınız da olur fan kontrolü yapabileyim yeter. Bunları nasıl indireceğim?
Genellikle her bilgisayar GNU/Linux çalıştırıyor fakat bazı bilgisayarlar düzgün çalıştırana kadar biraz uğraştırıyor.Oyun oynayacaksan AMD ekran kartına sahip bir laptop alırsan üzülmezsin ama çoğu laptop GNU/Linux çalıştırır. -Casper hariç sanırım.Araştırmalarıma göre birisine Casper teknik ekibi GNU/Linux için üretilmediğini falan söylemiş. -
Hocam şu anlık yoğunum maalesef, kuramadım.Genellikle her bilgisayar GNU/Linux çalıştırıyor fakat bazı bilgisayarlar düzgün çalıştırana kadar biraz uğraştırıyor.
Örneğin benim kendi bilgisayarım Asus K555UQ modeline linux kurulumu yapıldığında manuel olarak kernel parametreleri ufak bir değişiklik yapılmadan düzgün çalışmıyor. Bunun gibi problemler var mı onu kastetmiştim.
Merhaba @296822 . Bize "ASUS TUF Gaming F15" makinene linux kurulumun ile ilgili tecrübelerini iletebilir misin?
Bu Telemetry muhabbetinden gına geldi artık, çoğu son kullanıcı bunu umursamıyor bile geçin artık şu mevzuyu.Ubuntu'da telemetri olayları var. Ben Mint öneririm ama Pisi ve Elementary OS'a da bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.