i5-10300H sisteme oyun tavsiyesi

Kusura bakmayın, yanlış anladım. Böyle devam edin seriye:

-2
-3
-4 (final.)
Ana hikaye ile alakası olmayan ve ana hikayesi kadar eğlenceli olmayan ama benim sevdiğim The Walking Dead oyunları:



hocam ben şimdi sezon 2'yi aldım ama burada direk lee öldü ve diğer sakallı adam kayboldu hiç göremedim
 
Hocam ben şimdi sezon 2'yi aldım ama burada direkt Lee öldü ve diğer sakallı adam kayboldu hiç göremedim.

Sakallı adam dediğiniz kenny mi oluyor? Anlatmama gerek yok, oynadığınız zaman ne olduğunu görürsünüz zaten ancak dediğin gibi Lee yok. Bunu söylemem sakıncalı olmaz sanırım.
 
sakallı adam dediğiniz kenny mi oluyor? Anlatmama gerek yok, oynadığınız zaman ne olduğunu görürsünüz zaten ancak dediğin gibi lee yok. Bunu söylemem sakıncalı olmaz sanırım.

hocam ikinci oyun bitti saece bir şey soracağım belki size farklı osn gelmiştir ama sonda welingtonda mı kladınız yoksa gittiniz mi keni ile?
 
Hocam ikinci oyun bitti sadece bir şey soracağım belki size farklı gelmiştir ama son welington mı kaldınız yoksa gittiniz mi kenny ile?

Jane yerine Kenny seçtim. Wellington kalmadım, Kenny ile beraber gittim. Oyunun en iyi sonunu oynamışsınız, tebrikler.
 
jane yerine kenny seçtim. Wellington kalmadım, kenny ile beraber gittim. Oyunun en iyi sonunu oynamışsınız, tebrikler.

nasıl yani hocam ben iyi sonu oynamışım kısacası? Ayrıca ben ikinci oyunu oynadım ama lily falan diyor hocam ben hiç duymadım bunları
 
Nasıl yani hocam ben iyi sonu oynamışım kısacası? Ayrıca ben ikinci oyunu oynadım ama Lily falan diyor hocam ben hiç duymadım bunları.

Oyunun diğer seçimlerine ve sonlarına YouTube'a The Walking Dead season two all choices yazarsan görürsün. Bana göre en iyi son sizin yaptığınız ve benim. Lilly dediği, sezon 1 için o huysuz adamın kızı. Hani, Doug'u vurdu ya da seçimine göre Carley vurmuş olabilir. Senin seçimine göre karavana aldırabiliyordun ya da onu ormana doğru bırakabiliyordun. Hatırlamışsındır diye düşünüyorum.
 
oyunun diğer seçimlerine ve sonlarına YouTube'a The Walking Dead season two all choices yazarsan görürsün. Bana göre en iyi son sizin yaptığınız ve benim. Lilly dediği, sezon 1 için o huysuz adamın kızı. Hani, Doug'u vurdu ya da seçimine göre carley vurmuş olabilir. Senin seçimine göre karavana aldırabiliyordun ya da onu ormana doğru bırakabiliyordun. Hatırlamışsındır diye düşünüyorum.

hocam ben ilk oyunda buraları görmedim hiç karavana almak falan
 
Hocam ben ilk oyunda buraları görmedim hiç karavana almak falan.

Çok garip. Sen tamamıyla oynamadın mı sezon 1'i?
 
Hocam oynadım şu otel gibi yere geliyorlar adamla konuşuyorduk sonra siyah ekran gelip sonraki bölümdekiler deyip oyun bitiyordu ben böyle biliyorum.

Bu videoyu izle, karakteri hatırlarsın yüksek ihtimal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı