i5 10300H undervolt nasıl yapılır?

hocam müsait olduğun bi zamanda , acelesi yok benimle bi ilgilenirsen çok memnun olurum ya çıldırıcam çünkü ben bu işten bıktım kaldırıp atasım geliyor laptopu. Büyük sevaba girersin gerçekten :D
Çok vaktimi alıyor ve yoruyor. Dediğim gibi yaparsan ancak güzelce yardımcı olabilirim.

hocam dediğiniz gibi yaptım -115e kadar hiçbir şey değişmedi benchte 87 dereceyi görüyor , -120 de error veriyor :D

Çok vaktimi alıyor ve yoruyor. Dediğim gibi yaparsan ancak güzelce yardımcı olabilirim.
Diğer ayarları yapmamız lazım mı?Şuan bunu bu halde bırakıp pcyi kapatınca hepsi yine sıfırlanıyor nasıl devam edeceğiz?

Şuan güncel hali bu hocam @erengore

Dosya Ekleri

• ss1.jpg
    ss1.jpg
    206,7 KB · Görüntüleme: 34
  • ss2.jpg
    ss2.jpg
    206,4 KB · Görüntüleme: 34
  • ss3.jpg
    ss3.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 35
  • ss4.jpg
    ss4.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 29
  • ss5.jpg
    ss5.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 28
  • ss6.jpg
    ss6.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
hocam dediğiniz gibi yaptım -115e kadar hiçbir şey değişmedi benchte 87 dereceyi görüyor , -120 de error veriyor :D

Diğer ayarları yapmamız lazım mı?Şuan bunu bu halde bırakıp pcyi kapatınca hepsi yine sıfırlanıyor nasıl devam edeceğiz?

Şuan güncel hali bu hocam @erengore
Sıfırlanır işte kaydetmelisiniz. Sağ alt köşede 3 seçenekliden en alttakini seçin Apply'a basın. Ve Ana ekrandan Save basın.

Ayarlar fena değil Undervolt başarılı şu an.

Sıfırlanır işte kaydetmelisiniz. Sağ alt köşede 3 seçenekliden en alttakini seçin Apply'a basın. Ve Ana ekrandan Save basın.

Ayarlar fena değil Undervolt başarılı şu an.
pekala turbo seçeneklerinde bir değişiklik yapmalı mıyım? bir de hiçbir ayarı değiştirmeme rağmen şuanda 94 95 derecelere geldi yine bench testlerde...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı