i5 10300H ve 1650 Ti ile ETS 2 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Arda.34

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
GTX 1650 Tİ
İşlemci
İ5 10300H
Arkadaşlar, ETS 2'yi dün indirdim. Hiç kasmadan orta ayarlarda oynuyordum. Bugün düşük ayarlarda bile kasıyor. 20 FPS alıyorum (düşük ayarlarda),orta ayara alınca çok fena kasıyor. Neden olabilir?
Bilgisayarımın özellikleri:
i5 10300H.
1650 Ti
8 GB RAM
500 GB SSD.

Harici ekran kartından çalıştırın. Sıcaklığı düşürün. Virüs taraması yapın.

Harici ekran kartında nasıl çalıştırabilirim?
Şarjda iken böyle yapıyorsa Intel işlemcideki ekran kartını kullanıyor olay basit.
Nasıl 1650 ti ekran kartına alabilirim
Diğer oyunlarda durum nedir? Sistemde RAM kullanımı nedir? Şarja takılı değil mi?

Diger oyun olarak sadece San Andreas, NFS Underground 2 ve CS 1.6 oynuyorum onlarda hiçbir sıkıntı yok şarja takılı degilken ETS 2 de kasıyor şarja baglıyken hiç girmedim ETS 2ye

Harici ekran kartında nasıl çalıştırabilirim?

Nasıl 1650 ti ekran kartına alabilirim

Diger oyun olarak sadece San Andreas, NFS Underground 2 ve CS 1.6 oynuyorum onlarda hiçbir sıkıntı yok şarja takılı degilken ETS 2 de kasıyor şarja baglıyken hiç girmedim ETS 2ye
Takılı değilken Inteli kullanır zaten. Neden en baştan bahsetmiyorsunuz bunu?

Kral.

Diğer oyunlarda durum nedir? Sistemde RAM kullanımı nedir? Şarja takılı değil mi?

Şarjda degilken RAM oranları %70'lerde varsayılan ekran kartını 1650 Ti yaptım yine aynı düşük ayarlarda 10-20FPS ama şarjda iken en yüksek ayarlarda sabit 30 FPS akıcı bir şekilde hiç takılma olmadan oynayabiliyorum.
Takılı değilken Intel'i kullanır zaten. Neden en baştan bahsetmiyorsunuz bunu?

Kral ama şöyle bir şey var bir gün önce şarja baglı degilken akıcı bir şekilde orta ayarlarda sabit 30 FPS alıyordum bu sabah böyle bir şey oldu anlamadığım bir şekilde şimdi şarja bagladım en yüksek ayarlarda sabit 30 FPS alıyorum ben bunu şarja baglı degilken orta ayarlarda 30 FPS nasıl yapabilirim ben çok oyun oynayan birisi değilim aradabi ETS girmek için indirmiştim 30 FPS orta ayarlarda yeterli olur benim için ben bunu şarja baglı degilken orta ayarlarda 30 FPS nasıl yapabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı