Seriden seriye değişebiliyor hocam ve öyle olmaması lazım, fakat geçen 35bin TL'lik MSI laptop incelemesine bakıyorum ve 95derecelerde dolaşıyor işlemci.
Çöp olmuş demek ne kadar doğru bilmiyorum fakat gaming laptopların abartmıyorum %70i 90 derecelere rahat ulaşıyor. Bende gaming laptop kullanıyorum fakat zorunluluktan, masaüstü toplayamadım.
MSI'ın geliştirdiği çok güzel bir oyuncu laptop'ı vardı bulabilirsem buraya linkini bırakayım soğutması felan gayet iyiydi 70 - 75 derecede takılıyordu.
MSI'ın geliştirdiği çok güzel bir oyuncu Laptop'ı vardı bulabilirsem buraya linkini bırakayım soğutması falan gayet iyiydi 70 - 75 derecede takılıyordu.
MSI Titan Pro GT75VR 7RF-078TR Laptop-Notebook modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! MSI Titan Pro GT75VR 7RF-078TR Laptop-Notebook modellerinin ürün ve yorumlarını karşılaştır, en uygun fiyatını kaçırma.
www.cimri.com
Fiyatı çok yükselmiş şu an alınmaz ama zamanında kendi fiyatının en iyisiydi yanlış hatırlamıyorsam 12 - 13 bin lira değerinde çıkış yapmıştı.
MSI Titan Pro GT75VR 7RF-078TR Laptop-Notebook modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! MSI Titan Pro GT75VR 7RF-078TR Laptop-Notebook modellerinin ürün ve yorumlarını karşılaştır, en uygun fiyatını kaçırma.
www.cimri.com
Fiyatı çok yükselmiş şu an alınmaz ama zamanında kendi fiyatının en iyisiydi yanlış hatırlamıyorsam 12 - 13 bin lira değerinde çıkış yapmıştı.