Hocam Laptop'a harici ekran kartı takılıyor da ben mi bilmiyorum(e-GPU hariç).
@yigitsavas Hocam ciddiyim ben o işlemci mobil işlemci değil mi? Ekran kartını Laptop'a nasıl takacak?
Konu sahibinin bunu yapmak zorunda olduğundan haberi var mı acaba?
4500TL'ye ekran kartı almak yerine, bilgisayar toplayın.
![]()
MSI RX 5600 XT MECH OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI RX 5600 XT MECH OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
MSI RTX 2060 SUPER GAMING 8G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI RTX 2060 SUPER GAMING 8G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
MSI RX 5700 XT GAMING X 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI RX 5700 XT GAMING X 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Biliyorum, mPCI-E apartı ve bir PSU gerek...
Garantisi bozulacak, internette gidecek ama 2.sinin çözümü var, taşınabilir internet alıcıarı.
Önceki gibi o kadar paraya kasa toplanmıyor diye biliyorum.
GTX 1080 düşünüyorum aslında...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.