i5-1035G1 MX330 sistemde basit oyunlarda FPS düşüyor

Çağatay_20

Centipat
Daha fazla  
RAM
8GB
SSD veya HDD modeli
NVMe KINGSTON OM8PCP3512F-AA 500GB
Ekran kartı
Intel UHD Graphics ve GeForce MX330
Anakart
Aspire A315-57G
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-1035G1 CPU @ 1.00GHz 1.19 G
Selam görseldeki resimlere sahip bilgisayarım var 2020 yılında aldım. Ekran kartım Intel UHD Graphics ve GeForce MX330. Acer markası laptopun.

Şöyle söyleyeyim, en basit oyunda bile kasıyor geçenlerde Half-Life indirdim, 400 MB'lik oyun. Grafikleri arttırmak istedim FPS çöküşü yaşadım kardeşimin oynadığı Roblox oyununda bile en düşük grafiklerde oynuyor. Biraz arttırsa FPS düşüyor, yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-02-01 202932.png
    55,1 KB · Görüntüleme: 39

Ne gibi basit oyunlar?

Bende aynı işlemci ve ekran kartını kullandım kısa bir süre. Bu ekran kartı çok az oyun kaldırıyor. Neredeyse hiçbir şey oynayamazsınız güncel. Minecraft'ta bile 40 FPS verdi.

Bende aynı işlemci ve ekran kartını kullandım kısa bir süre. Bu ekran kartı çok az oyun kaldırıyor. Neredeyse hiçbir şey oynayamazsınız güncel. Minecraft'ta bile 40 FPS verdi.

Ekran kartı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü bilgisayarı ilk aldığımda hiçbir şey kasmıyordu.

Sıcaklıklar ne durumda? Sorun tek kanal RAM kaynaklı da olabilir.

Ölçmedim ama 98GPU görebiliyor.

Ne gibi basit oyunlar?

Half-Life Roblox Minecraft gibi.

Sıcaklıklar ne durumda? Sorun tek kanal RAM kaynaklı da olabilir.

MX 330 modelinde sorun tek kanal RAM değil bende çift kanal 16 GB RAM'a çıkardım ama aynı problemler devam etti. Soğutma içinde altına ekstra bir adet soğutucu taktım ama aynı düşük performansı verdi. Zaten MX serisi NVIDIA'nın da dediği gibi bir iş amaçlı ekran kartı.

Son düzenleme:

Eski bilgisayarımdan bir tane monitör var onu kullansam düzelir mi? Güzel bir monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…