Monitörün 2k değilse eğer o işlemciyle 3060 ti gereksiz olur darboğaz olacaktır.
Düşüncene saygı duyuyorum ama bu videoda aynı söylediğim sistem sorunsuz bir sekilde çalışıyor.
Düzeltiyorum darboğaz oranı az oda oyunla ilgili olabilir Ti ekran kartında çok daha fazla olacaktır.Evet göründüğü gibi darboğaz mevcut zaten sorun yaşarsın demedimki kullanırsın fakat işlemci değişmediği sürece RX6600 ekran kartıyla da 3060 Ti ekran kartıyla da aynı performansı alırsın hemen hemen. Ayrıca dikkatini çekerim attığın videodaki ekran kartı 3060 Ti değil düz 3060 arada baya fark var.
Nvida tarafında hangi ekran kartını önerirsin dostumEvet göründüğü gibi darboğaz mevcut zaten sorun yaşarsın demedimki kullanırsın fakat işlemci değişmediği sürece RX6600 ekran kartıyla da 3060 Ti ekran kartıyla da aynı performansı alırsın hemen hemen. Ayrıca dikkatini çekerim attığın videodaki ekran kartı 3060 Ti değil düz 3060 arada baya fark var.
Düzeltiyorum darboğaz oranı az oda oyunla ilgili olabilir Ti ekran kartında çok daha fazla olacaktır.
NVIDIA tarafında hangi ekran kartını önerirsin dostum.
i5 10400 F - 3060 sistemiyle canlı yayın yapılabilir mi sence?
+ Power suplyy 600W +80
Yeterli olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.