A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 7 Eylül 2024 #11 Bedirhn93 dedi: Macunu çok fazla veya çok ince sürmüş olabilir misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... yok hocam yaydım. Acaba radyatör tozlu olduğu için olabilir mi? Bedirhn93 dedi: Soğutucunun işlemcinin üstüne gelen kısmında bir bant olur hocam onu çıkardınız mı? Genişletmek için tıkla...
Bedirhn93 dedi: Macunu çok fazla veya çok ince sürmüş olabilir misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... yok hocam yaydım. Acaba radyatör tozlu olduğu için olabilir mi? Bedirhn93 dedi: Soğutucunun işlemcinin üstüne gelen kısmında bir bant olur hocam onu çıkardınız mı? Genişletmek için tıkla...
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.037 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #12 Aezakmi4 dedi: Yok hocam yaydım. Acaba radyatör tozlu olduğu için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Temizlemekten zarar gelmez hocam bir de temizleyip deneyin. Aezakmi4 dedi: Yok hocam yaydım. Acaba radyatör tozlu olduğu için olabilir mi? Eki Görüntüle 2305102 Genişletmek için tıkla... Boştaki sıcaklık değerleri mi?
Aezakmi4 dedi: Yok hocam yaydım. Acaba radyatör tozlu olduğu için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Temizlemekten zarar gelmez hocam bir de temizleyip deneyin. Aezakmi4 dedi: Yok hocam yaydım. Acaba radyatör tozlu olduğu için olabilir mi? Eki Görüntüle 2305102 Genişletmek için tıkla... Boştaki sıcaklık değerleri mi?
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 7 Eylül 2024 #13 Bedirhn93 dedi: Temizlemekten zarar gelmez hocam bir de temizleyip deneyin. Boştaki sıcaklık değerleri mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Bedirhn93 dedi: Temizlemekten zarar gelmez hocam bir de temizleyip deneyin. Boştaki sıcaklık değerleri mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #14 Sıvı soğutucunun radyatörünü yanlış konumlandırmışsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım zarar gelmemiştir.
Sıvı soğutucunun radyatörünü yanlış konumlandırmışsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım zarar gelmemiştir.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 7 Eylül 2024 #15 Paveloyd dedi: Sıvı soğutucunun radyatörünü yanlış konumlandırmışsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım zarar gelmemiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yani yan tarafa mı takmam gerek? Genelde üst kısıma takılmıyor mu?
Paveloyd dedi: Sıvı soğutucunun radyatörünü yanlış konumlandırmışsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım zarar gelmemiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yani yan tarafa mı takmam gerek? Genelde üst kısıma takılmıyor mu?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #16 Aezakmi4 dedi: Hocam nasıl yani yan tarafa mı takmam gerek? Genelde üst kısıma takılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Üste mi taktınız soğutucuyu? Daha çok alta takılmış gibi duruyor fotoğrafta.
Aezakmi4 dedi: Hocam nasıl yani yan tarafa mı takmam gerek? Genelde üst kısıma takılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Üste mi taktınız soğutucuyu? Daha çok alta takılmış gibi duruyor fotoğrafta.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 7 Eylül 2024 #17 Paveloyd dedi: Üste mi taktınız soğutucuyu? Daha çok alta takılmış gibi duruyor fotoğrafta. Genişletmek için tıkla... Bedirhn93 dedi: Temizlemekten zarar gelmez hocam bir de temizleyip deneyin. Boştaki sıcaklık değerleri mi? Genişletmek için tıkla... Radyatörü temizledim şu an dereceler bu şekil. Paveloyd dedi: Üste mi taktınız soğutucuyu? Daha çok alta takılmış gibi duruyor fotoğrafta. Genişletmek için tıkla... Hocam yüzde 100 bencmark testinde 95 dereceleri gösteriyor. Acaba fanların hız derecesini 100 yapmıştım düşürsem mi? Son düzenleme: 7 Eylül 2024
Paveloyd dedi: Üste mi taktınız soğutucuyu? Daha çok alta takılmış gibi duruyor fotoğrafta. Genişletmek için tıkla... Bedirhn93 dedi: Temizlemekten zarar gelmez hocam bir de temizleyip deneyin. Boştaki sıcaklık değerleri mi? Genişletmek için tıkla... Radyatörü temizledim şu an dereceler bu şekil. Paveloyd dedi: Üste mi taktınız soğutucuyu? Daha çok alta takılmış gibi duruyor fotoğrafta. Genişletmek için tıkla... Hocam yüzde 100 bencmark testinde 95 dereceleri gösteriyor. Acaba fanların hız derecesini 100 yapmıştım düşürsem mi?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #18 Aezakmi4 dedi: Eki Görüntüle 2305129 Radyatörü temizledim şu an dereceler bu şekil. Eki Görüntüle 2305130 Eki Görüntüle 2305131 Hocam yüzde 100 bencmark testinde 95 dereceleri gösteriyor. Acaba fanların hız derecesini 100 yapmıştım düşürsem mi? Genişletmek için tıkla... Otomatiğe bırakın fan ayarlarını. Pompanın çalışma yüzdesi kaç?
Aezakmi4 dedi: Eki Görüntüle 2305129 Radyatörü temizledim şu an dereceler bu şekil. Eki Görüntüle 2305130 Eki Görüntüle 2305131 Hocam yüzde 100 bencmark testinde 95 dereceleri gösteriyor. Acaba fanların hız derecesini 100 yapmıştım düşürsem mi? Genişletmek için tıkla... Otomatiğe bırakın fan ayarlarını. Pompanın çalışma yüzdesi kaç?
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 7 Eylül 2024 #19 Paveloyd dedi: Otomatiğe bırakın fan ayarlarını. Pompanın çalışma yüzdesi kaç? Genişletmek için tıkla... Bu durumda ne yapmalıyım?
Paveloyd dedi: Otomatiğe bırakın fan ayarlarını. Pompanın çalışma yüzdesi kaç? Genişletmek için tıkla... Bu durumda ne yapmalıyım?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #20 Aezakmi4 dedi: Eki Görüntüle 2305184Bu durumda ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 2305185 Genişletmek için tıkla... Pump 1 sekmesine gelip çalışma haritasını değiştirebilirsiniz. 95 derece çok yüksek bir değer.
Aezakmi4 dedi: Eki Görüntüle 2305184Bu durumda ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 2305185 Genişletmek için tıkla... Pump 1 sekmesine gelip çalışma haritasını değiştirebilirsiniz. 95 derece çok yüksek bir değer.