yok hocam yaydım. Acaba radyatör tozlu olduğu için olabilir mi?Macunu çok fazla veya çok ince sürmüş olabilir misiniz hocam.
Soğutucunun işlemcinin üstüne gelen kısmında bir bant olur hocam onu çıkardınız mı?
yok hocam yaydım. Acaba radyatör tozlu olduğu için olabilir mi?Macunu çok fazla veya çok ince sürmüş olabilir misiniz hocam.
Soğutucunun işlemcinin üstüne gelen kısmında bir bant olur hocam onu çıkardınız mı?
Yok hocam yaydım. Acaba radyatör tozlu olduğu için olabilir mi?
Evet hocam.Temizlemekten zarar gelmez hocam bir de temizleyip deneyin.
Boştaki sıcaklık değerleri mi?
Sıvı soğutucunun radyatörünü yanlış konumlandırmışsınız.
Umarım zarar gelmemiştir.
Üste mi taktınız soğutucuyu? Daha çok alta takılmış gibi duruyor fotoğrafta.Hocam nasıl yani yan tarafa mı takmam gerek? Genelde üst kısıma takılmıyor mu?
Üste mi taktınız soğutucuyu? Daha çok alta takılmış gibi duruyor fotoğrafta.
Radyatörü temizledim şu an dereceler bu şekil.Temizlemekten zarar gelmez hocam bir de temizleyip deneyin.
Boştaki sıcaklık değerleri mi?
Hocam yüzde 100 bencmark testinde 95 dereceleri gösteriyor. Acaba fanların hız derecesini 100 yapmıştım düşürsem mi?Üste mi taktınız soğutucuyu? Daha çok alta takılmış gibi duruyor fotoğrafta.
Otomatiğe bırakın fan ayarlarını. Pompanın çalışma yüzdesi kaç?Eki Görüntüle 2305129
Radyatörü temizledim şu an dereceler bu şekil.
Eki Görüntüle 2305130
Eki Görüntüle 2305131
Hocam yüzde 100 bencmark testinde 95 dereceleri gösteriyor. Acaba fanların hız derecesini 100 yapmıştım düşürsem mi?
Otomatiğe bırakın fan ayarlarını. Pompanın çalışma yüzdesi kaç?
Pump 1 sekmesine gelip çalışma haritasını değiştirebilirsiniz. 95 derece çok yüksek bir değer.Eki Görüntüle 2305184Bu durumda ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 2305185
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.