Satıldı i5 10400 & RTX 2060'lı sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen hatta çoğu zaman bu şans tutmuyor GTX 1650'li sistemim 6 aydır 7K ya ilanda şu an.
Parçaları da kaliteli.
Olabilir hocam biraz şans, birazda pazarlama stratejisi. Birde bazı şeylere daha çok talep olabiliyor. Sırf kasası ışıklı mışıklı diye, saçma sapan sistemlere kaç binlere bayılanlar var mesela 🤣 Size tavsiyem, eğer tek yere koymayın ilanı. Sahibindende varsa mesela Dolap'ada koyun. Ordanda çok talep oluyor.

Olabilir hocam biraz şans, biraz da pazarlama stratejisi. Bir de bazı şeylere daha çok talep olabiliyor. Sırf kasası ışıklı mışıklı diye, saçma sapan sistemlere kaç binlere bayılanlar var mesela 🤣 size tavsiyem, eğer tek yere koymayın ilanı. Sahibindende varsa mesela dolap'ada koyun. Oradanda çok talep oluyor.

Hepsinde var aslında ilanım teşekkür ederim yine de.

Monitorsuz fiyatsa iyi.
Monitörlü hocam. HDD'yi çıkarmayı düşünüyorum ama.

Acil paraya ihtiyacınız varsa satın. Yoksa teklif bekleyin. Alıcıya oyun da oynayabilirsiniz şu kadar teklif geldi şu kadar verirseniz size satarım diye. Size kalmış.

iPad almak istiyorum ama zam gelir korkusu yaşıyorum bir tık :D Kasayı satıp parayı direkt olarak oraya çevireceğim gibi.

Monitörlü hocam. HDD'yi çıkarmayı düşünüyorum ama.

iPad almak istiyorum ama zam gelir korkusu yaşıyorum bir tık :D kasayı satıp parayı direkt olarak oraya çevireceğim gibi.

Monitorlu bence 12 yapmaya çalışın.

Alıcıya oyun da oynayabilirsiniz şu kadar teklif geldi şu kadar verirseniz size satarım diye. Size kalmış.
Bu tip söylemleri etik olarak doğru bulmuyorum şahsen. Pazarlığı kızıştırmak için, yalan söylemeye gerek yok.
"Şu fiyattan aşağı düşünmüyorum" yada "şu fiyattan yardımcı olabilirim" gibi şeyler sunmak yeterli bence. Yinede tercih sizin.

Bu tip söylemleri etik olarak doğru bulmuyorum şahsen. Pazarlığı kızıştırmak için, yalan söylemeye gerek yok.
"Şu fiyattan aşağı düşünmüyorum" yada "şu fiyattan yardımcı olabilirim" gibi şeyler sunmak yeterli bence. Yine de tercih sizin.
Hocam zaten gerek aldığım gerek sattığım durumlarda bunu daha iyi anladım ki: bir insanın alacağı varsa teklif dahi vermeden alıyor. Tabi ki ilanın fiyatı da önemli ama geçenlerde TLOU2 satıyordum ilan 200, Akakçe'de 300. Adam bana gelmiş 99 olur mu diyor. Bu adama 99 desem dahi alacağından şüpheliyim.

Bazıları Dolap uygulamasında sadece teklif vermek için teklif veriyor mesela.

Monitorlu bence 12 yapmaya çalışın.
HDD'yi çıkarsam nasıl olur 11'e?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı