Emro160 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Eylül 2022 #1 RAM 8gb rma Ekran kartı GTX 1650 Super İşlemci i5 10400 Merhaba, Google üzerinden bir oyun oynarken bir anda imleç kasmaya başladı sonra Windows simgesine tıklamak istediğim görev çubuğu çok kasıyordu. Kasa üzerinden yeniden başlattım şu an gene iyi ama çok hafif kasma var görev çubuğu ve imleçte. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2022
Merhaba, Google üzerinden bir oyun oynarken bir anda imleç kasmaya başladı sonra Windows simgesine tıklamak istediğim görev çubuğu çok kasıyordu. Kasa üzerinden yeniden başlattım şu an gene iyi ama çok hafif kasma var görev çubuğu ve imleçte.
4 400971 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 146 16 Eylül 2022 #2 Neden kardeşim biliyor musun mouse bak bir anlarsın. XXFuRKaNXX dedi: Neden kardeşim biliyor musun mouse bak bir anlarsın. Genişletmek için tıkla... Tam emin değilim ama Win da kasacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Neden kardeşim biliyor musun mouse bak bir anlarsın. XXFuRKaNXX dedi: Neden kardeşim biliyor musun mouse bak bir anlarsın. Genişletmek için tıkla... Tam emin değilim ama Win da kasacağını düşünmüyorum.