Çözüldü i5 10400 sistemde Fallout 3 oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Memothenotleader

Femtopat
Daha fazla  
Benim kendi topladığım bir sistem var. i5 10400 dahili ekran kartlı (UHD 630) B460M A PRO Intel anakart 500 GB SSD var, 16 GB RAM Windows 10. Ben Steam'den Fallout 3 GOTY ve Max Payne 1 aldım. Max Payne 1 zaten akıyor ama can you run it sitesinden Fallout 3 GOTY'ye baktiğımda benim ekran kartımın ne minimum da ya da önerilen şekilde oynayamayacağımı söylüyor. Bu sistemde Fallout 3 GOTY oynayabilir miyim? Bu sistemde bir de Valorant'ta akıyor.

Screenshot_20210320-221823_Steam~2.jpg

Çözüm
"Can you run it" denilen site çok kolpa bir site. Bir oyun alırken kaldırır mı gibisinden bakacaksanız YouTube üzerinden test videoları izleyin daha iyi. Ayrıca o sistem ile Fallout 3 oynayabilirsiniz.
"Can you run it" denilen site çok kolpa bir site. Bir oyun alırken kaldırır mı gibisinden bakacaksanız YouTube üzerinden test videoları izleyin daha iyi. Ayrıca o sistem ile Fallout 3 oynayabilirsiniz.

Çok teşekkürler. İçime tüy düşmesinin sebebi CS:GO'da en düşük ayarlarda kasması. Valorant'ta akıyordu ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı