EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 Evet Minecraft'ta eskiden 200 FPS falan alirken artık 70'in üstüne cıkmıyor. Sistem. Intel i5 10400 GTX 1660 16 GB RAM Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2021
Evet Minecraft'ta eskiden 200 FPS falan alirken artık 70'in üstüne cıkmıyor. Sistem. Intel i5 10400 GTX 1660 16 GB RAM
llsMaiL Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 213 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #2 Aynı sorun bende de vardı grafikler düşük yüksek fark etmiyor oyunda bir problem var hatta bazen 40-50'lere bile düştüğü oluyordu bende. Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de vardı grafikler düşük yüksek fark etmiyor oyunda bir problem var hatta bazen 40-50'lere bile düştüğü oluyordu bende.
Eskidostum446 Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 115 29 Mart 2021 #3 Sıcaklıklar nasıl? SSD-HDD kullanıyor musunuz? Driver Booster gibi bir program kullandınız mı? Driverler güncel mi? Harici ekran kartıyla mı çalıştırıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Sıcaklıklar nasıl? SSD-HDD kullanıyor musunuz? Driver Booster gibi bir program kullandınız mı? Driverler güncel mi? Harici ekran kartıyla mı çalıştırıyorsunuz?
KS KS EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #4 llsMaiL dedi: Aynı sorun bende de vardı grafikler düşük yüksek fark etmiyor oyunda bir problem var hatta bazen 40-50'lere bile düştüğü oluyordu bende. Genişletmek için tıkla... Evet bendede öyle Eskidostum446 dedi: Sıcaklıklar nasıl? SSD-HDD kullanıyor musunuz? Driver Booster gibi bir program kullandınız mı? Driverler güncel mi? Harici ekran kartıyla mı çalıştırıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Güncel ssd ve hdd nin ikisininde kullanıyor Driver Boosterın ne olduğunu bilmiyom evet 1660 la calıstiriyom llsMaiL dedi: Aynı sorun bende de vardı grafikler düşük yüksek fark etmiyor oyunda bir problem var hatta bazen 40-50'lere bile düştüğü oluyordu bende. Genişletmek için tıkla... Cozdun mu sen ustam Artı 0 Eksi
llsMaiL dedi: Aynı sorun bende de vardı grafikler düşük yüksek fark etmiyor oyunda bir problem var hatta bazen 40-50'lere bile düştüğü oluyordu bende. Genişletmek için tıkla... Evet bendede öyle Eskidostum446 dedi: Sıcaklıklar nasıl? SSD-HDD kullanıyor musunuz? Driver Booster gibi bir program kullandınız mı? Driverler güncel mi? Harici ekran kartıyla mı çalıştırıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Güncel ssd ve hdd nin ikisininde kullanıyor Driver Boosterın ne olduğunu bilmiyom evet 1660 la calıstiriyom llsMaiL dedi: Aynı sorun bende de vardı grafikler düşük yüksek fark etmiyor oyunda bir problem var hatta bazen 40-50'lere bile düştüğü oluyordu bende. Genişletmek için tıkla... Cozdun mu sen ustam
llsMaiL Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 213 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #5 Vallahi hiç uğraşmadım canımı sıktı sildim direk. Artı 0 Eksi
KS KS EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #6 llsMaiL dedi: Vallahi hiç uğraşmadım canımı sıktı sildim direk. Genişletmek için tıkla... İnşallah bendede durum oraya gelmez Artı 0 Eksi
llsMaiL dedi: Vallahi hiç uğraşmadım canımı sıktı sildim direk. Genişletmek için tıkla... İnşallah bendede durum oraya gelmez
llsMaiL Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 213 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #7 İnşallah. EFSOTR dedi: İnşallah bende de durum oraya gelmez. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Egol Hectopat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #8 Java versiyonu mu Windows 10 versiyonu mu? Artı 0 Eksi
K KXFlow Femtopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #9 OptiFine kurun minecrafta çünkü oyunun optimizayonu berbat bende de aynı sorun vardı OptiFine kurdum FPS limitini sınırsız yaptım çözüldü. Artı 0 Eksi
OptiFine kurun minecrafta çünkü oyunun optimizayonu berbat bende de aynı sorun vardı OptiFine kurdum FPS limitini sınırsız yaptım çözüldü.
KS KS EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #10 Egol dedi: Java versiyonu mu Windows 10 versiyonu mu? Genişletmek için tıkla... Java KXFlow dedi: OptiFine kurun minecrafta çünkü oyunun optimizayonu berbat bende de aynı sorun vardı OptiFine kurdum FPS limitini sınırsız yaptım çözüldü. Genişletmek için tıkla... Zaten kurulu ustam Yalnız ben rami az verdim arttırsam olurmu Artı 0 Eksi
Egol dedi: Java versiyonu mu Windows 10 versiyonu mu? Genişletmek için tıkla... Java KXFlow dedi: OptiFine kurun minecrafta çünkü oyunun optimizayonu berbat bende de aynı sorun vardı OptiFine kurdum FPS limitini sınırsız yaptım çözüldü. Genişletmek için tıkla... Zaten kurulu ustam Yalnız ben rami az verdim arttırsam olurmu