Ama ben de gördüğünüz gibi dengeli de.Evet.
Eki Görüntüle 1101265
Eki Görüntüle 1101266Bakın bende de şuan Turbo Boost özelliği çalışıyor.
Ve yine de 2.90GHz yerine 3.97 GHz'leri görüyorum anbean.
Ama ben de gördüğünüz gibi dengeli de.Evet.
Eki Görüntüle 1101265
Eki Görüntüle 1101266Bakın bende de şuan Turbo Boost özelliği çalışıyor.
Güç modunu deneyin.Ama ben de gördüğünüz gibi dengeli de.
Ve yine de 2.90GHz yerine 3.97 GHz'leri görüyorum anbean.
Güç tasarrufu olanı seçtim ve yine GHz aynı seyirlerde geziyor. 3.80 civarlarındaGüç modunu deneyin.
Yeniden başlatma konusunda emin değilim ama olabilir. Çünkü işlemciye giden V düşüyor frekans değişimi için. BIOS'da da aynısı oluyor. Yeniden başlatmayı denemeniz mantıklı bir seçim olabilir. Deneyip beni bilgilendirin.Güç tasarrufu olanı seçtim ve yine GHz aynı seyirlerde geziyor. 3.80 civarlarında
Yeniden başlatmam mı gerek bilgisayarı?
Turbo modun açık gözüküyor. Bu sana ileride ısınma sorunları yapabilir.Merhaba Technopat Ailesi,
Yeni aldığım sistemimin işlemcisi i5 10400F 2.90GHz
Ama görev yöneticisine tıklıyorum ve performans sekmesinden CPU yani işlemcime tıklıyorum ve GHz hızı sürekli değişiyor. 3.83, 3,90 2,96 3,58 gibi hızlara gidiyor.
Ben hep 2.90GHz işlemi görecek sandım sanırım daha fazla olması/olabilmesi benim için kat kat iyi.
Neden GHz 2.90 değil de sürekli değişiyor ve 3.90 sularına çıkıyor?
0.95GHz 1.09 GHz değerlerini görmeye başladım. Ama yine de 3.95GHz'ye kadar geliyor. Anlamadım. Yeniden başlattım ayrıca. Güç tüketimini dengeli önerilen yerine güç tasarrufu bile yaptım.Yeniden başlatma konusunda emin değilim ama olabilir. Çünkü işlemciye giden V düşüyor frekans değişimi için. BIOS'da da aynısı oluyor. Yeniden başlatmayı denemeniz mantıklı bir seçim olabilir. Deneyip beni bilgilendirin.
Turbo modu nasıl kapatırım? Bios ile mi yoksa güç tüketimini dengeli önerilen yerine güç tasarrufu olanı seçmem yeterli mi?Turbo modun açık gözüküyor. Bu sana ileride ısınma sorunları yapabilir.
Turbo modu kapatmak için QuickCPU gibi programlar var. Discord eklersen yardımcı olurum.Turbo modu nasıl kapatırım? Bios ile mi yoksa güç tüketimini dengeli önerilen yerine güç tasarrufu olanı seçmem yeterli mi?
Buyrun fotoğraf.
Tamamdır istek attımTurbo modu kapatmak için QuickCPU gibi programlar var. Discord eklersen yardımcı olurum.
'vito#7777
aynı işlemci bende de var ve oyunlarda anlık fps düşüşü yaşıyorum sende de aynı sorun var mıydı ?Tamamdır istek attım
Aynı işlemci bende de var ve oyunlarda anlık FPS düşüşü yaşıyorum sende de aynı sorun var mıydı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.