i5 10400F düşük oyun performansı

reredo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ryzen 3 1200'de bile bundan çok daha yüksek değerler görürken i5 10400F'te neden bu kadar düşük FPS alıyorum? Bilgisayar da mı sıkıntı var? İşlemci kullanımı %99'lara kadar çıkıyor. İnternette izlediğim test videolarında ortalama 75 FPS veriyordu.
Sistemim:
i5 10400F.
RX 570 4 GB.
2x8 3200MHz RAM.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 3 1200'de bile bundan çok daha yüksek değerler görürken i5 10400F'te neden bu kadar düşük FPS alıyorum? Bilgisayar da mı sıkıntı var? İşlemci kullanımı %99'lara kadar çıkıyor. İnternette izlediğim test videolarında ortalama 75 FPS veriyordu.
Sistemim:
i5 10400F.
RX 570 4 GB.
2x8 3200MHz RAM.

Darboğaz var ama olmaması gerekiyor.

Çekirdekler aktif mi?

Sistem yapılandırması>ön yükleme>gelişmiş ayarlar kısmındaki işlemci sayısı yerinin tikini kaldırıp reset attım. Ardından işlemci sayısı 4'ten 12'ye yükseldi bende 12 yapıp reset attım ve sorunu çözüm teşekkürler. Başkasıda aynı sorunu yaşarsa diye çözümü yazmak istedim 🙂 iyi forumlar.

Sistem yapılandırması>ön yükleme>gelişmiş ayarlar kısmındaki işlemci sayısı yerinin tikini kaldırıp reset attım. Ardından işlemci sayısı 4'ten 12'ye yükseldi bende 12 yapıp reset attım ve sorunu çözüm teşekkürler. Başkasıda aynı sorunu yaşarsa diye çözümü yazmak istedim 🙂 iyi forumlar.

Zaten otomatik 12 olması gerek ayarı ile mi oynadınız acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı