i5 10400F GTX1650 Super sistem ederi nedir?

Ekran kartının 1K fiyat farkını da 2. el diye düşersen diye belirttim, onu da okumamışsın hocam. Yazdığımı okumaktan acizsin yorum yapma rica ediyorum.

Bence böyle yorumlar yapmayın, yoksa kendini övüyor dersiniz. Ama gerçek şu ki bazı kişiler beni çok iyi tanıyor ne kadar bu konularda iyi olduğumu. Ayrıca alın size bir örnek: Pollux 3T-10 | Game Garaj bu sistemde ekran kartını GTX 1650 Super yapın işlemciyi i5 10400F yapın RAM kapasitesini 2x8 yapın. Ve bakın fiyat kaç oluyor. Asıl siz yorum yapmayın rica ediyorum.

Bence böyle yorumlar yapmayın, yoksa kendini övüyor dersiniz. Ama gerçek şu ki bazı kişiler beni çok iyi tanıyor ne kadar bu konularda iyi olduğumu. Ayrıca alın size bir örnek: Pollux 3T-10 | Game Garaj bu sistemde ekran kartını GTX 1650 Super yapın işlemciyi i5 10400F yapın RAM kapasitesini 2x8 yapın. Ve bakın fiyat kaç oluyor. Asıl siz yorum yapmayın rica ediyorum.
Sırf 1650SÜper seçeneği var diye aynı sistemin 1000TL pahalısını eklemeye gerek yok hocam. Size başarılar.

Sırf 1650 Super seçeneği var diye aynı sistemin 1000TL pahalısını eklemeye gerek yok hocam. Size başarılar.

Savunacak bir şey olmayınca öyle olur hocam. Daha GTX 1650 Super'i "1000 TL diye düşünüp 2. elden hesapladım" diyor bir de. Arkadaşım 1000 TL nerede GTX 1650 Super nerede? Ayrıca komik ifadesi bırakmışsınız. Ne kadar komikmiş ya gülmekten öldüm... -_-

Savunacak bir şey olmayınca öyle olur hocam. Daha GTX 1650 Super'i "1000 TL diye düşünüp 2. elden hesapladım" diyor bir de. Arkadaşım 1000 TL nerede GTX 1650 Super nerede? Ayrıca komik ifadesi bırakmışsınız. Ne kadar komikmiş ya gülmekten öldüm... -_-
Kart 2. el olunca değer kaybediyor ya hocam, ona istinaden dedim, 1650 süper'i 1000TL düşündüm demedim. Gerçekten yazılanı anlamayıp yorum yapıyorsunuz.

"Ekran kartının 1K olan fiyat farkını da 2. el diye düşünürsek" demişsiniz?
1650 ile 1650S arasındaki 2. elde 1000TL'lik fiyat farkından bahsettim. Kart 1K ediyor demedim hocam. kıyasladığım sistemde sıfır 1650 var, konudaki sistemde 2. el GTX 1650 süper var. 2. el olduğundan sıfır 1650 parasına eşit eder anlamında söyledim, aradaki 1K'lık fiyat farkını 2. el olduğunu düşünerek kapatalım demek istedim. Siz olayı yanlış anlamışsınız.

1650 ile 1650S arasındaki 2. elde 1000TL'lik fiyat farkından bahsettim. Kart 1K ediyor demedim hocam. Kıyasladığım sistemde sıfır 1650 var, konudaki sistemde 2. el GTX 1650 Super var. 2. el olduğundan sıfır 1650 parasına eşit eder anlamında söyledim, aradaki 1K'lık fiyat farkını 2. el olduğunu düşünerek kapatalım demek istedim. Siz olayı yanlış anlamışsınız.

Bu konuda olan birkaç arkadaşım var. Sosyal medya üzerinden kendilerine ulaştım, onlar bile anlamamış. Daha açıklayıcı bir şekil ile yazılabilirdi.

Arkadaşlar yanına klavye mouse kulaklık da ekledim sıfırları toplam 400 lira falan yapıyor. 8500'e koydum kimse yazmıyor 8000e 1 2 kişi yazdı 2 günde ama huzursuz oldum 8000e ucuza gitmez mi? Daha kötü sistemlerin daha pahalıya satıldığını görüyorum. 1650S kartı piyasada da yok. Talep fazla olması lazım. Çok mu pahalı düşünüyorum acaba 8500 diyerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı