i5 10400F-H410 no signal hatası

joker1616

Megapat
Katılım
4 Mayıs 2015
Mesajlar
151
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Sistemimi güncelledim ancak başıma bela oldu resmen bir türlü çalıştırmayı beceremedim. Ilk olarak montajı yanlış yaptım bilgisayarcıya gittim 150 lira ücretlendirmeyle montajı yaptı açıldığını iddia etti kasayı alıp eve geldiğimde tek görebildiğim no signal hatası. RAM soketini değiştirdim tekrardan açtım BIOS penceresi geldi hatanın BIOS güncellemesi ile bir alakası olabilir mi? Orada neye bastıysam bir sonuca varamayıp Power tuşuna basarak kapattım artık BIOS pencereside açılmıyor gerçekten çok sıkıldım yardımcı olabilirseniz sevinirim.(BIOS penceresi işlemci anakart RAM harddisk hepsini tanıyor.)
 
Monitör kablolarını iyi bağladığndan emin misin?

Eminim HDMI kablosunu HDMI çıkışına ekran kartının tam arkasına takıyorum.
Eğer anakarta bağladıysanız açılmaz ekran kartına bağlayın ve düzgün takılı olduğundan emin olun.

BIOS güncellemesi hiç yapılmadan sıfır anakart ve sıfır işlemci direkt takıldığı gibi çalışır mı?
 
Eminim HDMI kablosunu HDMI çıkışına ekran kartının tam arkasına takıyorum.

BIOS güncellemesi hiç yapılmadan sıfır anakart ve sıfır işlemci direkt takıldığı gibi çalışır mı?

Siz alırken orada test etmediniz mi? Etmediyseniz geçmiş olsun iş üzerinize kalabilir.
 
Siz alırken orada test etmediniz mi? Etmediyseniz geçmiş olsun iş üzerinize kalabilir.

Hayır etmedimde bilgisayarımda bir sorun yok her bileşeni çalışıyor ben bu sorunu daha önce de yaşadım bu bildiğimiz no signal hatası monitör ve ekran kartı arasındaki saçma olan.

Hocam geri bilgisayarcıya geri götürün adam size yaptım demiş ama hala hata alıyorsunuz.

En baştan ben sadece sistemi monte etsin diye verdim böyle bir hatadan bahsetmedim ona yoktu çünkü montajı bile yapılı değildi adam yaptığını söyledi eve gelince bu senaryoyla karşılaştım onu aradım senin kablonda sorun olabilir getir dedi ancak işim gereği acil evden çıkmam gerekti götüremedim yarın sabah tekrar gideceğim BIOS güncellemesi için ücret taleb etmeyecektir diye tahmin ediyorum en kötu HDMI kablosy alırım ondan.
 
BIOS ekranın gelmesi için VGA bağlamanız gerek HDMI ile olmuyor H410 ve 10400 bende de var de bug LED yanar BIOS gelmez VGA ile deneyin
Eminim HDMI kablosunu HDMI çıkışına ekran kartının tam arkasına takıyorum.

BIOS güncellemesi hiç yapılmadan sıfır anakart ve sıfır işlemci direkt takıldığı gibi çalışır mı?

Çalışır fakat belirttiğim gibi VGA lazım BIOS'un gelmesi için
 
BIOS ekranın gelmesi için VGA bağlamanız gerek HDMI ile olmuyor H410 ve 10400 bende de var de bug LED yanar BIOS gelmez VGA ile deneyin.

Çalışır fakat belirttiğim gibi VGA lazım BIOS'un gelmesi için.

Kasamın VGA çıkışları yok şaka gibi bilgisayarcıya tekrar götürdüm 100 lira daha aldı ancak ürün elime geçtiğinde yine arızalı gerçekten pişman oldum güncelleme yaptığıma yani bırakın bilgisayarımı bile kullanamıyorum ilk eve getirdiğimde açıldı ancak öyle bir problem ki internet yok ve bağlanamıyorum ağ bağdaştırıcıları mevcut değil gibi bir şey söylüyor indirmek için internet lazım 😄😄 şimdi bu sabah yine no signal hatası alıyorum cidden zararına koyacağım bilgisayarı Letgo'ya bırakacağım peşini çok az kaldı. Kasamın VGA girişi kapalı bayağı bayağı o giriş yok plastik koruma gibi bir şey takmışlar ancak oraya tamamıyla yapışık cidden komedi dünyası.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı