i5 10400F-H410 no signal hatası

Kasamın VGA çıkışları yok şaka gibi bilgisayarcıya tekrar götürdüm 100 lira daha aldı ancak ürün elime geçtiğinde yine arızalı gerçekten pişman oldum güncelleme yaptığıma yani bırakın bilgisayarımı bile kullanamıyorum ilk eve getirdiğimde açıldı ancak öyle bir problem ki internet yok ve bağlanamıyorum ağ bağdaştırıcıları mevcut değil gibi bir şey söylüyor indirmek için internet lazım 😄😄 şimdi bu sabah yine no signal hatası alıyorum cidden zararına koyacağım bilgisayarı Letgo'ya bırakacağım peşini çok az kaldı. Kasamın VGA girişi kapalı bayağı bayağı o giriş yok plastik koruma gibi bir şey takmışlar ancak oraya tamamıyla yapışık cidden komedi dünyası.

Akrabanızın veya sizin 2inci bir PC niz var ise ondan anakartın sitesinden Ethernet sürücülerini indirin ardından flasha atıp masaüstünde kurun olacaktır
Kasamın VGA çıkışları yok şaka gibi bilgisayarcıya tekrar götürdüm 100 lira daha aldı ancak ürün elime geçtiğinde yine arızalı gerçekten pişman oldum güncelleme yaptığıma yani bırakın bilgisayarımı bile kullanamıyorum ilk eve getirdiğimde açıldı ancak öyle bir problem ki internet yok ve bağlanamıyorum ağ bağdaştırıcıları mevcut değil gibi bir şey söylüyor indirmek için internet lazım 😄😄 şimdi bu sabah yine no signal hatası alıyorum cidden zararına koyacağım bilgisayarı Letgo'ya bırakacağım peşini çok az kaldı. Kasamın VGA girişi kapalı bayağı bayağı o giriş yok plastik koruma gibi bir şey takmışlar ancak oraya tamamıyla yapışık cidden komedi dünyası.

Fotoğraf atabilir misiniz anakart çıkışları ve anakartınızın model adı detayı

Akrabanızın veya sizin 2inci bir PC niz var ise ondan anakartın sitesinden Ethernet sürücülerini indirin ardından flasha atıp masaüstünde kurun olacaktır.

Fotoğraf atabilir misiniz anakart çıkışları ve anakartınızın model adı detayı.

Tabii ki fotoraf atarım ancak beyefendi masaüstünü açamıyorum ki no signal hatası alıyorum flasha atsam bu bilgisayara atamayacağım.
Akrabanızın veya sizin 2inci bir PC niz var ise ondan anakartın sitesinden Ethernet sürücülerini indirin ardından flasha atıp masaüstünde kurun olacaktır.

Fotoğraf atabilir misiniz anakart çıkışları ve anakartınızın model adı detayı.

Resimlerdede gördugunüz gibi HDMI kablosu ile bağlanıyorum pazartesi günü son çare olarak kasamdaki DVI çıkışına dönüştürücü yardımıyla anakartı kandırıp VGA takarak denicem eğer olmazsa o bilgisayarcıya 200 lirayi hibe edip farklı bir bilgisayarcıya gitmeyi düşünüyorum farklı fikirlerinize açığım.

Dosya Ekleri

• 20210220_182943.jpg
    20210220_182943.jpg
    156,5 KB · Görüntüleme: 45
  • 20210220_183023.jpg
    20210220_183023.jpg
    130,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 20210220_183153.jpg
    20210220_183153.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Tabii ki fotoraf atarım ancak beyefendi masaüstünü açamıyorum ki no signal hatası alıyorum flasha atsam bu bilgisayara atamayacağım.

Resimlerdede gördugunüz gibi HDMI kablosu ile bağlanıyorum pazartesi günü son çare olarak kasamdaki DVI çıkışına dönüştürücü yardımıyla anakartı kandırıp VGA takarak denicem eğer olmazsa o bilgisayarcıya 200 lirayi hibe edip farklı bir bilgisayarcıya gitmeyi düşünüyorum farklı fikirlerinize açığım.

Anakart ınızın üstündeki HDMI girişinin üstünde var mı DVI-D onunla deneyin anakartınızın modeli

MSI H410M-A PRO LGA 1200 bu mudur​

Bilgisayarcıya götürmeden önce dediklerimi yapıp sonra götürürseniz sizin için iyi olur
Ayrıca dönüştürücü ile olcağını sanmam ama oladabilir yine deneyin anakartınızın marka model adını söyler misiniz?
Son alarak ekran kartından yapmayın anakart üzerinden yapın daha sağlıklı
Yani onboard
Umarım monitörünüzde bu giriş vardır

Dosya Ekleri

• 0023252_dvi-d-dual-link-cable-3-meter-984-ft.jpeg
    0023252_dvi-d-dual-link-cable-3-meter-984-ft.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Anakart ınızın üstündeki HDMI girişinin üstünde var mı DVI-D onunla deneyin anakartınızın modeli.

Bilgisayarcıya götürmeden önce dediklerimi yapıp sonra götürürseniz sizin için iyi olur.
Ayrıca dönüştürücü ile olcağını sanmam ama oladabilir yine deneyin anakartınızın marka model adını söyler misiniz?
Son alarak ekran kartından yapmayın anakart üzerinden yapın daha sağlıklı.
Yani onboard.
Umarım monitörünüzde bu giriş vardı.
Anakart ınızın üstündeki HDMI girişinin üstünde var mı DVI-D onunla deneyin anakartınızın modeli.

Bilgisayarcıya götürmeden önce dediklerimi yapıp sonra götürürseniz sizin için iyi olur.
Son alarak ekran kartından yapmayın anakart üzerinden yapın daha sağlıklı.
Yani onboard.
Umarım monitörünüzde bu giriş vardır.

Sanırım var ancak anakartımın ismi tam olarak o değil MSI H410M-A PRO 1200 M.2 HDMI VGA mATX birazdan flash bellek satın alıp dizüstü bilgisayarımdan Windows 10 alarak kasaya takıp format işlemi tetiklemeye çalışacağım BIOS'u zaten kuralım mı diyormuş sanırım.

Tamam zaten aynı şey anakart modeli oldu mu hata düzeldi mi?

Maalesef hata düzelmedi bilgisayarcı benim RAM'in bozuk olduğunu iddia ediyor yardımınıza ihtiyacım var yukarıda bahsettiğim anakarta RAM satın alacağım uyumluluk sorunu olabilirmiş.

Crucial 16GB (1x16GB) Ballistix Sport LT DDR4 3000MHz PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu RAM yukarıda bahsettiğim anakarta uyar mı son bütçem bu ona para ver buna para ver i7 10700K takacak para harcadım i5 10400F takmak için resmen ancak bunu alabilirim uyumluluk sorunu yaşamam değil mi?

Maalesef hata düzelmedi bilgisayarcı benim RAM'in bozuk olduğunu iddia ediyor yardımınıza ihtiyacım var yukarıda bahsettiğim anakarta RAM satın alacağım uyumluluk sorunu olabilirmiş.

Crucial 16GB (1x16GB) Ballistix Sport LT DDR4 3000MHz PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu RAM yukarıda bahsettiğim anakarta uyar mı son bütçem bu ona para ver buna para ver i7 10700K takacak para harcadım i5 10400F takmak için resmen ancak bunu alabilirim uyumluluk sorunu yaşamam değil mi?

Fakat bilgisayarcının dediğini doğru bulmuyorum ve RAM konusu ise anakartınızın sitesinden uyumlu olup olmadığına bakın ki yüksek ihtimal olur bilgisayarcı size RAM hatalı diyor fakat o nasıl bilgisayarcı bilgisayarcı ise onda illaki DDR4 bir RAM vardır bırakın denesin neden siz alıyorsunuz

Fakat bilgisayarcının dediğini doğru bulmuyorum ve RAM konusu ise anakartınızın sitesinden uyumlu olup olmadığına bakın ki yüksek ihtimal olur bilgisayarcı size RAM hatalı diyor fakat o nasıl bilgisayarcı bilgisayarcı ise onda illaki DDR4 bir RAM vardır bırakın denesin neden siz alıyorsunuz.

Sorunum çözüldü. Vatan Bilgisayar'dan 16 GB RAM satın alıp taktım bilgisayar çalışıyor. Adam RAM satıyordu ancak ilginç bir insan olduğu için bana RAM satmak için böyle dediğimi düşünmemem için bana asla RAM satmayacağını söyledi 😀 Vatan Bilgisayar'daki adama eski RAM'i sordum neden bozulmuş olabilir diye biraz inceledi ve sorunu çözdü. H410M anakartım geldiğinde kendim takmaya çalıştım ancak biraz zorlama olmuş sanırım RAM hasar görmüş. Hepinize teşekkürler ilgi ve alakanız için sizler olmasaydınız çok büyük problemler yaşıyor olurdum.

Sorunum çözüldü. Vatan Bilgisayar'dan 16 GB RAM satın alıp taktım bilgisayar çalışıyor. Adam RAM satıyordu ancak ilginç bir insan olduğu için bana RAM satmak için böyle dediğimi düşünmemem için bana asla RAM satmayacağını söyledi 😀 Vatan Bilgisayar'daki adama eski RAM'i sordum neden bozulmuş olabilir diye biraz inceledi ve sorunu çözdü. H410M anakartım geldiğinde kendim takmaya çalıştım ancak biraz zorlama olmuş sanırım RAM hasar görmüş. Hepinize teşekkürler ilgi ve alakanız için sizler olmasaydınız çok büyük problemler yaşıyor olurdum.

İyi de sizin bilgisayarcınız afedersiniz ama hiçbirşeyden anlamıyormuş de bug LED yanmadı mı RAM hatası olarak

İyi de sizin bilgisayarcınız afedersiniz ama hiçbirşeyden anlamıyormuş de bug LED yanmadı mı RAM hatası olarak.

Hiçbir fikrim yok bu güne kadar bilgisayarlardan anladığımı sanardım yanıldığımı öğrenmiş oldum yalnızca. İnanın ki bu 2100TL anakart ve işlemci 750TL RAM 200TL bir bilgisayarcıya, 100TL olmakla birlikte toplamda 3050TL para harcamış oldum. Bunun yerine 4000TL'ye bilgisayarı satıp bu harcadığım parayı üzerine eklesem 1660- Ryzen 3600 takılı hazır sistemler vardı İtopya'da 6500 7000 bandına gerçekten üzücü ama yapacak bir şey yok tecrubesizliğime verip geçtim.
İyi de sizin bilgisayarcınız afedersiniz ama hiçbirşeyden anlamıyormuş de bug LED yanmadı mı RAM hatası olarak.

Bahsettiğimiz bilgisayarcı yeni anakart ve işlemciye BIOS ayarı atmadan işlemin tamam bilgisayarın çalışıyor dedi ve 100 lira aldı benden. Düşünün eve gittiğimde haliyle çalışmıyordu bilgisayar gerçekten yazık yani bunlar eski internet kafeciler tahmin edebileceğiniz gibi. BIOS işini ben zor sanıyordum Vatan Bilgisayar'daki arkadaştan rica ettim bir kablo falan bağladı bilgisayara yanlızca 1 dakika içerisinde halleti cidden ayıptır ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı