i5 10400F için fan önerisi

loneytunes

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bütçem 100-150 lira arasında. Stok fan da alabilirim, fark etmez. Önerilerinizi bekliyorum veya uyumlu olduğunu düşündüğünüz daha çok soğutabilen fan var ise önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle bunu öneririm oyunlarda işlemcim 105 dereceler çıkıyordu şu anda Max 67 dereceyi gördüm zaten araştırısanız kendisi fp ürünüdür.

Az çıkıp şunu deneyebilirsin, birkaç tane daha var.

Snowman M200 falan filan gider böyle.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı, Allah razı olsun. Snowman M200 veya Gametech Freezer HD2.0 alacağım, bütçemi yükseltemem maalesef, ama bana yeterli zaten profesyonel kullanıcı/oyuncu değilim.

M200'mü alayım, yoksa HD2.0 olanı mı? Bir de bu iki fan 10400F için uyumlumu? Sorunsuz takabiliyor muyum?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı, Allah razı olsun. Snowman M200 veya Gametech Freezer HD2.0 alacağım, bütçemi yükseltemem maalesef, ama bana yeterli zaten profesyonel kullanıcı/oyuncu değilim.

M200'mü alayım, yoksa HD2.0 olanı mı? Bir de bu iki fan 10400F için uyumlu mu? Sorunsuz takabiliyor muyum?
HD2.0 biraz daha iyi. İkisi de uyumlu.

M200'mü alayım, yoksa HD2.0 olanı mı? Bir de bu iki fan 10400F için uyumlumu? Sorunsuz takabiliyor muyum?

Çift fanı olması ile 2.0 daha önde gibi, diğer özellikler benzer duruyor.

Uyumlu bu arada, takabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı