i5-10400F için termal macun önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EKRAN KARTI: ASUS CERBERUS GTX1050Tİ
İŞLEMCİ: İ5 10400F
ANAKART: GİGABAYTE H410M S2H
RAM: XPG Gammix D30 (2X8) GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ram
SSD: Kioxia Exceria 480 GB SSD
Meslek
SERBEST MESLEK ERBABI
i5-10400F işlemcimde uzun aylar güzel derecelerde soğuk tutabilecek bir termal macun istiyorum.
Şu anki termal macunumda yüzde 30 kullanımda 100 derece oluyor işlemci havalarda aşırı sıcak normal mi bilemem.

Normal değil hadi gavur sıcağı olsun 90'ın üstüne çıkmaması gerek Türkiye'nin kalsiklerinden Artics MX-4 termal macunu güzel bir seçenek olacaktır ama dikkat et çakma macun alma bir de fanınız stock fanmı.

Ama hocam her satıcıya güvenmeyin çakma çıkma ihtimali yüksek termal macun süreceğim diye diş macunu sürmeyin.

Benim önerdiğim macun fiyat performans ürünü daha makul bir fiyat olduğu için önerdim ama @Eagle_Paw hocamın önerdiği macun daha da kalitelisi bütçen yetiyorsa onu da alabilirsin.

Normal değil hadi gavur sıcağı olsun 90'ın üstüne çıkmaması gerek Türkiye'nin kalsiklerinden Artics MX-4 termal macunu güzel bir seçenek olacaktır ama dikkat et çakma macun alma bir de fanınız stock fanmı.

Evet stok fan kullanıyorum.

Ama hocam her satıcıya güvenmeyin çakma çıkma ihtimali yüksek termal macun süreceğim diye diş macunu sürmeyin.

Benim önerdiğim macun fiyat performans ürünü daha makul bir fiyat olduğu için önerdim ama @Eagle_Paw hocamın önerdiği macun daha da kalitelisi bütçen yetiyorsa onu da alabilirsin.

Şöyle bir şey iyi midir?

Evet stok fan kullanıyorum.

Şöyle bir şey iyi midir?

Stok fan kullanmamanızı öneririm o termal macunu önermem fiyatı tuzlu yaptığı işe göre.

Bu macunun sahtesi olduğunu duymadım hiç. Ama MX-4'ün sahtesi çok. Teknobiyotik'ten alıp sahte çıktığını söyleyenler bile vardı. Ki Teknobiyotik, Arctic'in distribütörüdür.

F/P olduğu için çakması çok oluyor tabii dikkat etmek gerek MX-4 çok duyulan bir termal macun olduğu için normal.

Hocam şimdi ben size öneek yerine bir olayı açıklayayim bu termal macunların bir w/m-k değeri olur mesela senin gösterdiğin w/m-k değeri 5 eagle paw hocamın önerdiğinin değeri 12.5 değeri aradaki fark büyük mesela benim dediğim MX-4'ün w/mk değeri 8.5 olay bh tabii bunun kalitesi falan var kuruma falan oralara girmedim daha.

Son düzenleme:
Stok fan kullanmamanızı öneririm o termal macunu önermem fiyatı tuzlu yaptığı işe göre.

F/P olduğu için çakması çok oluyor tabii dikkat etmek gerek MX-4 çok duyulan bir termal macun olduğu için normal.

Hocam şimdi ben size öneek yerine bir olayı açıklayayim bu termal macunların bir w/m-k değeri olur mesela senin gösterdiğin w/m-k değeri 5 eagle paw hocamın önerdiğinin değeri 12.5 değeri aradaki fark büyük mesela benim dediğim MX-4'ün w/mk değeri 8.5 olay bh tabii bunun kalitesi falan var kuruma falan oralara girmedim daha.

Beni uzun aylar normal derecelerde tutcak bir şey olsa sevinirim.
Ayrıca stok fanın yeterli olacaktır aşırı oyun delisi bir insan degilim keyif icin girerim arada Valorant RDR GTA 5 bir termal macun alsam stok fan işimi görür diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Beni uzun aylar normal derecelerde tutcak bir şey olsa sevinirim.
Ayrıca stok fanın yeterli olacaktır aşırı oyun delisi bir insan degilim keyif icin girerim arada Valorant RDR GTA 5 bir termal macun alsam stok fan işimi görür diye düşünüyorum.

Tamam hocam o zaman fazla oynamıyosanız çünkü uzun süreli oyunlarda yetmez stock fan bence paraya kıyıp eagle paw hocamın önerdiğini alın hem uzun süre idare eder hem de ısınmasının daha iyi önüne geçer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı