i5-10400F ile 2. monitör görüntü vermiyor

ughilus

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartının HDMI çıkışına asıl monitörümü bağladımç ekran kartının 2. bir HDMI çıkışı olmadığı için ek monitörün HDMI'ını anakartta bulunan HDMI çıkışına bağladım ancak görüntü alamıyorumç ayarlara girdiğimde 2. monitörü algılamıyor 2. monitör biraz eski olduğu için Display Port - HDMI dönüştürücüsünü direk Display Port'u anakartta bulunan Display Port girişine taktığımda da yine görüntü gelmiyor çyardımcı olur musunuz?

Anakartınızın üzerinde görüntü vermesini sağlayacak ayar açık değilse ve ekran kartı takılıysa ayarlama yapmadan anakart üzerinden görüntü verilmez. Ayrıca işlemcinizin de dahili grafik birimine sahip olması gerekir. Anakartınız, işlemciniz ve ekran kartınız nedir?

Ekran kartının HDMI çıkışına asıl monitörümü bağladımç ekran kartının 2. bir HDMI çıkışı olmadığı için ek monitörün HDMI'ını anakartta bulunan HDMI çıkışına bağladım ancak görüntü alamıyorumç ayarlara girdiğimde 2. monitörü algılamıyor 2. monitör biraz eski olduğu için Display Port - HDMI dönüştürücüsünü direk Display Port'u anakartta bulunan Display Port girişine taktığımda da yine görüntü gelmiyor çyardımcı olur musunuz?

BIOS'ta Advanced> Integrad Graphics Configuration> IGD Multi-Monitor enable yap düzelir.

Bunu yapmayı denediniz mi?
Masaüstüne girin, Sağ tıkla > Görüntü ayarları
Aşağıya kaydırın.
Ve "Algıla" tıklayın.
hjhjhjhjhjhj.PNG

Anakartınızın üzerinde görüntü vermesini sağlayacak ayar açık değilse ve ekran kartı takılıysa ayarlama yapmadan anakart üzerinden görüntü verilmez. Ayrıca işlemcinizin de dahili grafik birimine sahip olması gerekir. Anakartınız, işlemciniz ve ekran kartınız nedir?

Ekran kartı: RTX 2060 Gaming Z, işlemci: i5-10400F, anakart: MSI B460M PRO.
Bunu yapmayı denediniz mi?
Masaüstüne girin, sağ tıkla > görüntü ayarları.
Aşağıya kaydırın.
Ve "algıla" tıklayın.
Eki Görüntüle 835457

Evet, denedim. Olmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı