i5 10400F işlemci sıcaklığı bir günde 10 derece arttı

Equa

Kilopat
i5 10400F islemcim var stok sogutucu ile çok yüksek sicakliklarda çalistigi için SE224XT aldim dün sisteme taktigimda stress testinde Max 60 dereceyi görüyordu Valorant'ta 55 dereceydi bugün stress testi yaptığımda 67-68 derecelerde.
Ve Valorant'ta da 67-68 derece gözüküyor.
Bir de işlemci fanin hizini artirdigimda da sicaklik artiyor.

i5 10400F islemcim var stok sogutucu ile çok yüksek sicakliklarda çalistigi için SE224XT aldim dün sisteme taktigimda stress testinde Max 60 dereceyi görüyordu Valorant'ta 55 dereceydi bugün stress testi yaptığımda 67-68 derecelerde.

Sıcaklıklarınız normal hocam bu havalarda maksimum 70 derece mükemmel değerler kullanabilirsiniz herhangi bir problem olmaz.

ThrottleStop yükleyeceğiz Undervolt için. 9.4 sürümünü yükleyin.
BIOS ile uğraşmayın. Intel'in XTU programı ile yapın. @erengore Bu kişi size yardım eder.
Teşekkürler. Ama XTU'yu hiç sevmiyorum. ThrottleStop en iyisi.

ThrottleStop yükleyeceğiz undervolt için. 9.4 sürümünü yükleyin.

Teşekkürler. Ama XTU'yu hiç sevmiyorum. ThrottleStop en iyisi.

Tamam sen hangisiyle iyisen onu öner arkadaşa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı