i5 10400F işlemcinin üzerine sistem dizmek

gods of 999

Hectopat
Makaleler
2
Öncelikle merhaba şu an elimde Intel i5 10400F işlemci var. Buna uygun fiyatlı anakart, RAM ve SSD ( M.2 olabilir) ekran kartını geçiyorum ve kasa eksik bir şey varsa siz tamamlayabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. Bütce en fazla 4200 tl ekran kartı en son alınıcak

Anakart: (729) MSI B460M-A Pro.
RAM: (750) 2x8 3000 MHz CL16 RAM. Örnekleri aşağıda belirttim.
SSD: (553) Samsung 870 EVO 500 GB SSD.
Kasa: (532) MSI MAG Forge 100M, bütçeden kısılmak istenirse (313) Performax Xenom da güzeldir.

Toplam fiyat: 2.564 TL.

MSI B460M-A PRO veya H410M-A PRO.
3000 MHz CL16 bir RAM. Marka model belirtemeyeceğim.
Samsung 870 EVO SSD.

Hocam yanlış bilgilendirme yapmayın. RAM DDR3 mü DDR4 RAM mi belli değil. Markaların performansına göre arkadaşımız darboğaz yaşar ayrıca bir sürü EVO SSD var bunun okuma/yazma hızı ne kaç GB?
Kaç TL?
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın.

Hocam yanlış bilgilendirme yapmayın. RAM DDR3 mü DDR4 RAM mi belli değil. Markaların performansına göre arkadaşımız darboğaz yaşar ayrıca bir sürü EVO SSD var bunun okuma/yazma hızı ne kaç GB?
Kaç TL?
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın.

Yanlış bilgilendirme yapmamış. Yeni bir sistem dizip DDR3 RAM alacak kadar bilgisiz değildir arkadaş. 870 EVO'nun okuma yazma hızı ortada neresi yanlış anlamadım.

Yukarıdaki arkadaş çok güzel öneriler vermiş. RAM olarak Crucial Ballistix öneririm.

Kabataslak öneri vermiş arkadaş, hocam.
Çok güzel değil ayrıca.
Hyper X daha iyi olur.
Adam hangi markanın performansı daha iyi olduğunu bilse bize sorar mı?
Uzmandan yardım istiyor.

@Recep_İvedik Ne? 10400F kullanacaksa DDR4 kullanmak zorunda zaten. 3000 MHz olan DDR3 RAM de yok ayrıca. Bir sürü EVO SSD var demişsiniz, Samsung 870 EVO olduğunu belirttim orada. Arkadaş bütçe belirtmemiş, ben de mantıklı olabilecek şeyleri yazdım.

Troll gibi duruyorsunuz ama neyse.
HyperX daha iyi olur.
Neyde daha iyi olur?

Yanlış bilgilendirme yapmamış. Yeni bir sistem dizip DDR3 RAM alacak kadar bilgisiz değildir arkadaş. 870 EVO'nun okuma yazma hızı ortada neresi yanlış anlamadım.

Bir çok EVO var.
Ve aynı modelin farklı okuma yazma hızı var.
Çünkü geçenlerde buna benzer bir konuda gördüm.
@Recep_İvedik ne? 10400F kullanacaksa DDR4 kullanmak zorunda zaten. 3000 MHz olan DDR3 RAM de yok ayrıca. Bir sürü EVO SSD var demişsiniz, Samsung 870 EVO olduğunu belirttim orada. Arkadaş bütçe belirtmemiş, ben de mantıklı olabilecek şeyleri yazdım.

Troll gibi duruyorsunuz ama neyse.

DDR3 diye RAM yok?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı