1660 Super veya 1660 Ti iyi olur bu işlemci için ama bütçeni artırmadan biraz zor görünüyor. Daha sonradan kartı yükseltirim diyorsan başlangıç için 1650S tercih edebilirsin. Bütçeni 250-300 lira kadar artırabilirsen 1660 Super veya 1660 Ti alabiliyorsun.
Inno3D GTX1660 Ti Twin x2 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kafa karıştırmak gibi olmasın ama bu AMD, eski GPU'larına DLSS gibi bir şey getirmiş. Baya etki ediyor DX12, DX9 ve Vulkan API'lere. Ben beğendim ve etkilendim. RX 5500 XT alırdım direk.
Kafa karıştırmak gibi olmasın ama bu AMD, eski gpu'larına DLSS gibi bir şey getirmiş. Bayağı etki ediyor DX12, DX9 ve Vulkan API'lere. Ben beğendim ve etkilendim. RX 5500 XT alırdım direk.
Kanka Cyberpunk o kadar sorunluki şöyle diyim aynı sistemde HDD ve SSD arasında bile 4-5 FPS oynuyor öyle aşırı leş optimizasyona sahip bannelord daha sorunsuz çıktı RDR2'de doku kalitesi Ultra diger ayarlar High'da çok rahat oynarken Cyberpunk Low'da oynanmıyor fidelityfx açmam gerekiyor.