Ben1 Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #1 Biz şimdi birkaç parça seçtik İtopya'dan, parçaları sepete ekledik. Şimdi sorum bu parçalar birbirine uyar mı hepsi veya aynı fiyat aralığında parçalardan değişiklik yaparak daha iyisi varsa söyleyebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2020
Biz şimdi birkaç parça seçtik İtopya'dan, parçaları sepete ekledik. Şimdi sorum bu parçalar birbirine uyar mı hepsi veya aynı fiyat aralığında parçalardan değişiklik yaparak daha iyisi varsa söyleyebilir misiniz?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 25 Aralık 2020 #2 Windforce modelini önermem, soğutması sıkıntılı bir model. i5-10400F RTX 2060 ile uyumludur ama o modeli almayın.
Windforce modelini önermem, soğutması sıkıntılı bir model. i5-10400F RTX 2060 ile uyumludur ama o modeli almayın.
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 25 Aralık 2020 #3 Ekran kartı kronik sorunlu önermem 90+ derecelere çıkıyor.
Ben1 Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #4 Başka bir 2060 yok ama o fiyata Peki başka parçalar nasıl diğerleri,yani hepsi birbirine uyar stabil çalışır dimi ? 369926 dedi: Ekran kartı kronik sorunlu önermem 90+ derecelere çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sizce Kokona Shiki dedi: Windforce modelini önermem, soğutması sıkıntılı bir model. i5-10400F RTX 2060 ile uyumludur ama o modeli almayın. Genişletmek için tıkla... Peki sizce ?
Başka bir 2060 yok ama o fiyata Peki başka parçalar nasıl diğerleri,yani hepsi birbirine uyar stabil çalışır dimi ? 369926 dedi: Ekran kartı kronik sorunlu önermem 90+ derecelere çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sizce Kokona Shiki dedi: Windforce modelini önermem, soğutması sıkıntılı bir model. i5-10400F RTX 2060 ile uyumludur ama o modeli almayın. Genişletmek için tıkla... Peki sizce ?
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 25 Aralık 2020 #5 Ben1 dedi: Sizce? Genişletmek için tıkla... Inno3D bakabilirsiniz.
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 25 Aralık 2020 #6 Ben1 dedi: Başka bir 2060 yok ama o fiyata Peki başka parçalar nasıl diğerleri,yani hepsi birbirine uyar stabil çalışır dimi ? Sizce Genişletmek için tıkla... Ekran kartı dışında bir sorun göremedim. Ama o ekran kartını kullanan çoğu insan şikayetçi gerçektende 90 dereceleri bulabiliyormuş kart. Inno3D GeForce RTX2060 Twin x2 OC RGB 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı hem daha iyi hem daha ucuz.
Ben1 dedi: Başka bir 2060 yok ama o fiyata Peki başka parçalar nasıl diğerleri,yani hepsi birbirine uyar stabil çalışır dimi ? Sizce Genişletmek için tıkla... Ekran kartı dışında bir sorun göremedim. Ama o ekran kartını kullanan çoğu insan şikayetçi gerçektende 90 dereceleri bulabiliyormuş kart. Inno3D GeForce RTX2060 Twin x2 OC RGB 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı hem daha iyi hem daha ucuz.
Ben1 Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #7 Kokona Shiki dedi: Windforce modelini önermem, soğutması sıkıntılı bir model. i5-10400F RTX 2060 ile uyumludur ama o modeli almayın. Genişletmek için tıkla... Peki sizce İtopya'dan ekran kartını listeden çıkarıp,başka bir siteden ekran kartını almak mantıklı bir fikir mi ?
Kokona Shiki dedi: Windforce modelini önermem, soğutması sıkıntılı bir model. i5-10400F RTX 2060 ile uyumludur ama o modeli almayın. Genişletmek için tıkla... Peki sizce İtopya'dan ekran kartını listeden çıkarıp,başka bir siteden ekran kartını almak mantıklı bir fikir mi ?
T Talha2525 Hectopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 288 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #8 Fatih A dedi: Ekran kartı dışında bir sorun göremedim. Ama o ekran kartını kullanan çoğu insan şikayetçi gerçektende 90 dereceleri bulabiliyormuş kart. Inno3D GeForce RTX2060 Twin x2 OC RGB 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı hem daha iyi hem daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Hocam o ekran kartı çok çirkin duruyor önerebileceğiniz başka ucuz model var mı?
Fatih A dedi: Ekran kartı dışında bir sorun göremedim. Ama o ekran kartını kullanan çoğu insan şikayetçi gerçektende 90 dereceleri bulabiliyormuş kart. Inno3D GeForce RTX2060 Twin x2 OC RGB 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı hem daha iyi hem daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Hocam o ekran kartı çok çirkin duruyor önerebileceğiniz başka ucuz model var mı?
Ben1 Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #9 Kokona Shiki dedi: Windforce modelini önermem, soğutması sıkıntılı bir model. i5-10400F RTX 2060 ile uyumludur ama o modeli almayın. Genişletmek için tıkla... Peki sizce İtopya'dan ekran kartını listeden çıkarıp,başka bir siteden ekran kartını almak mantıklı bir fikir mi ? 369926 dedi: Inno3D bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki sizce İtopya'dan ekran kartını listeden çıkarıp,başka bir siteden ekran kartını almak mantıklı bir fikir mi ? Fatih A dedi: Ekran kartı dışında bir sorun göremedim. Ama o ekran kartını kullanan çoğu insan şikayetçi gerçektende 90 dereceleri bulabiliyormuş kart. Inno3D GeForce RTX2060 Twin x2 OC RGB 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı hem daha iyi hem daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Peki sizce İtopya'dan ekran kartını listeden çıkarıp,başka bir siteden ekran kartını almak mantıklı bir fikir mi ?
Kokona Shiki dedi: Windforce modelini önermem, soğutması sıkıntılı bir model. i5-10400F RTX 2060 ile uyumludur ama o modeli almayın. Genişletmek için tıkla... Peki sizce İtopya'dan ekran kartını listeden çıkarıp,başka bir siteden ekran kartını almak mantıklı bir fikir mi ? 369926 dedi: Inno3D bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki sizce İtopya'dan ekran kartını listeden çıkarıp,başka bir siteden ekran kartını almak mantıklı bir fikir mi ? Fatih A dedi: Ekran kartı dışında bir sorun göremedim. Ama o ekran kartını kullanan çoğu insan şikayetçi gerçektende 90 dereceleri bulabiliyormuş kart. Inno3D GeForce RTX2060 Twin x2 OC RGB 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı hem daha iyi hem daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Peki sizce İtopya'dan ekran kartını listeden çıkarıp,başka bir siteden ekran kartını almak mantıklı bir fikir mi ?
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 25 Aralık 2020 #10 Ben1 dedi: Peki sizce İtopya'dan ekran kartını listeden çıkarıp,başka bir siteden ekran kartını almak mantıklı bir fikir mi ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam şöyle düşünün mesela her parçayı ayrı ayrı yerlerden toplayıp daha ucuza getirirseniz aynı bütçeye daha iyi parçalar alabilirsiniz. Talha2525 dedi: Hocam o ekran kartı çok çirkin duruyor önerebileceğiniz başka ucuz model var mı? Genişletmek için tıkla... Bence görünüm en son bakılması gereken şey önemli olan performans diye düşünüyorum.
Ben1 dedi: Peki sizce İtopya'dan ekran kartını listeden çıkarıp,başka bir siteden ekran kartını almak mantıklı bir fikir mi ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam şöyle düşünün mesela her parçayı ayrı ayrı yerlerden toplayıp daha ucuza getirirseniz aynı bütçeye daha iyi parçalar alabilirsiniz. Talha2525 dedi: Hocam o ekran kartı çok çirkin duruyor önerebileceğiniz başka ucuz model var mı? Genişletmek için tıkla... Bence görünüm en son bakılması gereken şey önemli olan performans diye düşünüyorum.