i5 10400F RTX 3060 sistem ile HP Victus 16 takas edilir mi?

Efendimo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımı satıyorum. Birisi bana elindeki laptop ile takas etmek istediğini söyledi, içindeki parçaları yükseltme gibi bir durum pek olamayacak gibi duruyor çünkü biraz da olsa eski bir sistem sayılabilir günümüzünkilere göre. Benim kendi masaüstü bilgisayarımın özellikleri şunlar.

i5 10400F işlemci.
RTX 3060 12 GB ekran kartı Gigabyte Eagle modeli.
500GB Kioxia SSD.
H410M S2H anakart.
16 GB RAM.

Arkadaşın bunun karşılığında teklif ettiği laptop HP Victus 16 modeli özellik olarak şöyle.

Ryzen 5 5600H işlemci.
NVIDIA GeForce RTX 3050.
144 Hz ekran.
16 GB RAM.
512 GB SSD.

Sizce takas etmeli miyim yoksa kasamı satsam satabilir miyim? Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.

Not: İlana 24bin TL'ye koydum arkadaşta ilana 21bin TL'ye koymuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapma bence, laptopdaki donanimlar kasaliya gore daha kotu oluyor

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımı satıyorum. Birisi bana elindeki laptop ile takas etmek istediğini söyledi, içindeki parçaları yükseltme gibi bir durum pek olamayacak gibi duruyor çünkü biraz da olsa eski bir sistem sayılabilir günümüzünkilere göre. Benim kendi masaüstü bilgisayarımın özellikleri şunlar.

i5 10400F işlemci.
500GB Kioxia SSD.
H410M S2H anakart.
16 GB RAM.

Arkadaşın bunun karşılığında teklif ettiği laptop HP Victus 16 modeli özellik olarak şöyle.

Ryzen 5 5600H işlemci.
NVIDIA GeForce RTX 3050.
144 Hz ekran.
16 GB RAM.
512 GB SSD.

Sizce takas etmeli miyim yoksa kasamı satsam satabilir miyim? Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.

Sizin koyduğunuz fiyatın daha altına 4060 ve 5600 kombinasyonlu sistemler var fiyatınız yüksek.

i5 10400F işlemci.
500GB Kioxia SSD.
H410M S2H anakart.
16 GB RAM.

Ryzen 5 5600H işlemci.
NVIDIA GeForce RTX 3050.
144 Hz ekran.
16 GB RAM.
512 GB SSD.

Performans açısından Laptopu alırsan çok büyük bir düşüş yaşayacağına emin olabilirsin. R5 5600H pek fark yaratmasa da, RTX 3050 çok büyük bir fark yaratacaktır. Kaç Watt ve Kaç GB Tahminimce 6 dır. Beğenmeyebilir hatta çok pişman olabilirsin.

Benimki de HP ama ufak nüansları (pozitif anlamda) olmasına rağmen daha ucuza almıştım. Yapma bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı