xXpuff
Decapat
Daha fazla
Monitör, SSD modeli yokmu? Başka parçalar filan?Eki Görüntüle 2560187
Eki Görüntüle 2560187
Eki Görüntüle 2560187
Bunlar yazılmış açıklamaya dediğim gibi 2 yıl önce mediamarktan almış tüm parçaları dediğine göre 5 aydır bilgisayarın yüzüne bile bakmıyormuş.
Monitör, SSD modeli yok mu? Başka parçalar filan?
Ekran kartı 3080 olsa bile Ventus 3X çöp bir kasa o yüzden normal 3080'lerden düşük fiyatlı baz alın ve daha sıcak.
Anakart gayet güzel.
İşlemci darboğaz sorunu yaratır. R5 5500'ün APU versiyonu diye düşünün.
PSU Rampage olması sıkıntı. Üst Segment'in etiket basma modeli olabilir, görmek lazım.
Aynı performansı vermekte ama sıcak çalışıyor. Soğutması kötü olduğu için.Monitor modelini filan sormadım özeldende bu özellikleri attı bir de toplamaymış mediamarktan arkadaşı toplamış. Yani anladığım kadarıyla 3080 normal 3080'lerle aynı performansı vermiyor mu?
Aynı performansı vermekte ama sıcak çalışıyor. Soğutması kötü olduğu için.
Diğer parçalarında iş yapıp yapmayacağı konusunda düşündüm doğrusu. Ona göre "şu değişse iyi olur." şeklinde yorum yapacağım. Şu anlık PSU ve işlemci değişse iyi olur durumda.
Laptopun ederini bilmiyorum.Vallahi değişemem hocam bu bilgisayar işlerinde çok dolandırıldım leptobada fazla para ödedim takas yapmıyorum yarın görüşecektik adamla. Değişsem yine zararlı çıkmazmıyım
Laptopun ederini bilmiyorum.
Kasanın ederi ise: (sadece kasa.)
24000TL filan. Doğru düzgün yazmadığı için tahmini söylüyorum.
Monitör, ekipmanlarda belirsiz olduğu için bir şey demeside zor ama GPU'yu 2.el alsanız daha temiz sıfır bir sistem çıkar 35 Bin'e bence.
2.el piyasası biraz farklı işliyor. Fiyatta biçmemde doğru olmaz çünkü bilmiyorum. Araştırmak, incelemek lazım.Laptopu ben 38 bine aldım 6 ay önce. Mediamarkta şu an 42 43 binin üzerinde.
tam set veriyor hocam yanında klavye mouse ıvır zıvırınıda veriyorben olsam almazdım ama tercih sizin. demand olarak laptop çok daha öndedir yani bir laptopu satmak bir masaüstü satmaktan daha kolaydır, çünkü alıcısı çok. Bu laptopun bu tarz overpay alması çok normal çünkü 4060 var. Ama eğer monitör ile birlikte veriyorsa net alırdım. Monitörü istemeyi deneyin hocam. Ve monitörün fiyatını sorun kaç hz olduğu ile birlikte. Mümkünse tüm ekipmanları isteyin: Kulaklık,mouse,klavye gibi vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.