i5 10400F RTX 4060 darbogaz yapar mi?

clkagan

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10400F, Galax RTX4060, 16GB RAM
Hocam merhaba, 4060 aldım ama işlemcim pek güven vermiyor. Darbogaz konusunda genellikle oynayacagım oyunlar PUBG, ETS 2, FC24, pes, Valorant, CS2, GTA 5. yüksek grafik oyun oynamayı seven biri değilim çoğunlukla ortada 140 FPS altına düşürmeyecek şekilde kullanacagım, sorun cıkartır mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü işlemci yükseltmesini biraz uzun zamanda yapabilirim.

Bir süre idare eder ama uzun vade de sağlıklı olacağını düşünmüyorum.

Yaklasik marta nisana kadar boyle kullanirim diye dusunuyorum tek istegim drop girmemesi, bu oyunlarda bana drop yedirmesin FPS'i kısmasın yeter hocam. Bilgisayari formatlayacagim onceki ekran kartim 1650S formatlamadan once kart icin yapmam gereken bir şey var mi?

Yaklasik marta nisana kadar boyle kullanirim diye dusunuyorum tek istegim drop girmemesi, bu oyunlarda bana drop yedirmesin FPS'i kısmasın yeter hocam. Bilgisayari formatlayacagim onceki ekran kartim 1650S formatlamadan once kart icin yapmam gereken bir şey var mi?
Yapmanız gereken bir şey yok. Nisan'a kadar idare eder hocam.

5600X çok güzel olur hocam.

Vallahi hocam Intel safından AMD safına gecsem mi gecmesem mi diye cok kararsizim Intel sadece oyun oynamak icin mantikli geliyor AMD ise her iste gücünü ortaya koyuyor ama mart ayina kadar herhangi bir yukseltme yapamiyorum.

Vallahi hocam Intel safından AMD safına gecsem mi gecmesem mi diye cok kararsizim Intel sadece oyun oynamak icin mantikli geliyor AMD ise her iste gücünü ortaya koyuyor ama mart ayina kadar herhangi bir yukseltme yapamiyorum.

AMD geçerseniz 7500f yapıp DDR5 sisteme geçmeniz en mantıklısı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı