Park halindeki araca çarpılan bir kazada nasıl bir yol izlenmeli?

Hocam adamla konuştum ehliyeti ruhsatı var elimde sigorta poliçesini de istedim şey diyor sen tek taraflı tutanağı tut tamircine götür işlemleri başlatsinlar falan dedi oluru var mı böyle.

.

Son düzenleme:
Hocam adamla konuştum ehliyeti ruhsatı var elimde sigorta poliçesini de istedim şey diyor sen tek taraflı tutanağı tut tamircine götür işlemleri başlatsinlar falan dedi oluru var mı böyle.

.
Bilmiyorum onu hocam hiç öyle birşey duymadım. Ayrıca öyle riskli değilmi belki adam tutanak tutmicak veya siz haklı çıkıcaksınız adam itiraz edicek evet olasılık düşük ama karşı tarafında doldurması daha iyi olur bu kadar oyalamanin anlami yok.

Reis sen boşa kürek çekiyorsun adam senin sigortadan yaptırmaya çalışıyor ve o bagaj tamir olmaz macun sürekli patlar değişmesi gerekiyor. Kaskonuz var mı?

Reis sen boşa kürek çekiyorsun adam senin sigortadan yaptırmaya çalışıyor ve o bagaj tamir olmaz macun sürekli patlar değişmesi gerekiyor. Kaskonuz var mı?

Var hocam da kafam cok karışık bu eleman bir kargo şirketinin şoförü kaza olduğu gün direkt samsuna gitmiş bugün akşam yola çıkacağım falan filan diyor.

Var hocam da kafam cok karışık bu eleman bir kargo şirketinin şoförü kaza olduğu gün direkt samsuna gitmiş bugün akşam yola çıkacağım falan filan diyor.

Sen servis gidiyorsun servis görüntü kayıtlarını araç plakasını veriyorsun hocam servis senin kaskondan yapıyor sonra karşı taraf icra yoluyla her türlü alır sen sonra değer kaybı davası açacaksın bu kadar neden uğraştın anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı