wehrmachtt
Centipat
Daha fazla
Merhaba, öncelikle böyle bir platform kurup yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.
Hem Xcode kullanıp hem de MacOS'un güzel tasarımıyla bir farklılık olmasını istiyorum, o yüzden sizden ricam aşağıdaki sistem bilgilerim MacOS'u destekliyor mu diye bilgi verebilir misiniz? Destekliyorsa da sorunsuzca kurulum yapabilmem için gerekli bağlantıları iletebilir misiniz? Ve sizce sistemimle verimli bir performans elde edebilir miyim? Sanırım ekran kartı ve işlemciye göre bir şeyler kurulması gerekiyormuş. Şimdiden bilgi verecek hocalarıma çok teşekkür ederim, saygılarımla.
Edit:Bu arada sanal bilgisayar için kurmak istiyorum, bilginiz olsun.
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz
Anakart: EX-H410M-V3
Ekran Kartı: ASUS Dual Radeon RX 580 OC 8G
RAM: 8x2 16 GB RAM
Hem Xcode kullanıp hem de MacOS'un güzel tasarımıyla bir farklılık olmasını istiyorum, o yüzden sizden ricam aşağıdaki sistem bilgilerim MacOS'u destekliyor mu diye bilgi verebilir misiniz? Destekliyorsa da sorunsuzca kurulum yapabilmem için gerekli bağlantıları iletebilir misiniz? Ve sizce sistemimle verimli bir performans elde edebilir miyim? Sanırım ekran kartı ve işlemciye göre bir şeyler kurulması gerekiyormuş. Şimdiden bilgi verecek hocalarıma çok teşekkür ederim, saygılarımla.
Edit:Bu arada sanal bilgisayar için kurmak istiyorum, bilginiz olsun.
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz
Anakart: EX-H410M-V3
Ekran Kartı: ASUS Dual Radeon RX 580 OC 8G
RAM: 8x2 16 GB RAM
Son düzenleme: