i5 10400F Sistem durduk yere yavaşladı

mehmet_yldz

Kilopat
Merhabalar şu güne kadar 2 aydır araştırmama rağmen güzel bir cevap alamadım henüz. Henüz 4 aylık sistemim bir anda oyunlarda anlık takılma yapmaya başladı ve masaüstünde sistem boşta iken mouse ımleci'nin yanına mavi yuvarlak gidip geliyor anlık olarak bazen, Windows arama bölümünde bir şey arattığımda geç geliyor veya Google'de sayfayı kaydırırken ufak takılmalar görüyorum. Şüphelendiğim tek parça SSD çünkü tüm parçalarım sıfır, SSD'im eski sistemimden çıkan SSD idi ama bir anda olması aklımı kurcaladı, SSD test sonuçlarım aşağıda var, bildirilen düzeltilemeyen hata sayısının 1 olması da dikkatimi çekti yardım eden herkese teşekkürler.

Sistem;
i5 10400F.
GTX 1060.
16 GB RAM.
Corsair Force LE 120 GB SSD.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    410,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    358,1 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak bilgisayarlardı bir sıkıntı var kimse eski FPS değerlerini kimse alamıyor güncellemelerini yap bir de öyle dene.

Her şey güncel hocam.

Yazma hızın çok düşük bundan kaynaklıdır büyük ihtimalle.
Bu arada 10000 saat çalışan SSD nasıl %100 oldukça şaşırdım.

Onu bende anlamadım zaten SSD değiştireceğim çarem kalmadı 2 aydır böyle kullanıyorum.

Merhabalar şu güne kadar 2 aydır araştırmama rağmen güzel bir cevap alamadım henüz. Henüz 4 aylık sistemim bir anda oyunlarda anlık takılma yapmaya başladı ve masaüstünde sistem boşta iken mouse ımleci'nin yanına mavi yuvarlak gidip geliyor anlık olarak bazen, Windows arama bölümünde bir şey arattığımda geç geliyor veya Google'de sayfayı kaydırırken ufak takılmalar görüyorum. Şüphelendiğim tek parça SSD çünkü tüm parçalarım sıfır, SSD'im eski sistemimden çıkan SSD idi ama bir anda olması aklımı kurcaladı, SSD test sonuçlarım aşağıda var, bildirilen düzeltilemeyen hata sayısının 1 olması da dikkatimi çekti yardım eden herkese teşekkürler.

Sistem;
i5 10400F.
GTX 1060.
16 GB RAM.
Corsair Force'le 120 GB SSD.

Hocam SSD çok yavaş. HDD daha hızlı.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı