Arkadaşlar merhaba Windows 10 sistemine sahibim. Bilgisayarım hem anakart logosundan sonra olan yuvarlakta hem de Windows kullanıcı kısmında yüklemesi uzun sürüyor. Ek olarak PC tamamen açılnıca bazı oto açılması gereken programlar çok geç açılmaya başlıyor. Elle açsam daha hızlı oluyor. Ve internete de çok geç bağlanıyor. PC kendine geliyor internet yok diyor birkaç saniye sürüyor öyle bağlanıyor.
Bilinmesi gerekenler:
Bütün driverlar güncel.
Windows 10 son sürüm.
Anakart güncel.
240 GB'lik Crucial SSD var 81 GB boş.
1 TB HDD var 78 GB boş.
SFC /scannow'lar ve restore healtcheck komutlarının hepsi yapıldı ancak çözüm olmadı.
PC kapalıyken internete bağlı çünkü wake on lan ile açıyorum.
Yani sorunu kendiniz belirtmişsiniz zaten. Kendiniz sistemi elle açınca herhangi bir sorun yokken wake on lan özelliğini kullandığınızda bu sorun oluşuyor.
Sorunu kendim çözdüm. Şunları söylemek istiyorum. Güç seçeneklerinden güç düğmesinin neler yapabileceğini seçin hızlı başlatma özelliğini açın eğer seçenek yoksa internette nasıl açılacağı yazıyor kod ile açabiliyorsunuz. Bir de şunu eklemek istiyorum başlık düzenlenmiş de işlemcim ne alaka ki başlığa konuldu?
Yani sorunu kendiniz belirtmişsiniz zaten. Kendiniz sistemi elle açınca herhangi bir sorun yokken wake on lan özelliğini kullandığınızda bu sorun oluşuyor.
Sorunu kendim çözdüm. Şunları söylemek istiyorum. Güç seçeneklerinden güç düğmesinin neler yapabileceğini seçin hızlı başlatma özelliğini açın eğer seçenek yoksa internette nasıl açılacağı yazıyor kod ile açabiliyorsunuz. Bir de şunu eklemek istiyorum başlık düzenlenmiş de işlemcim ne alaka ki başlığa konuldu?