Abdullah01
Hectopat
Monitör G-Sync destekliyor mu ? Ayrıca benim düşündüğüm monitörden pahalı yine de geçerli bir sebep varsa o zaman fiyat farkına bakmaksızın tercih edebilirim.Monitörü de bunla değiştirmenizi öneririm: AOC 24G2U 23.8'' 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming (Oyuncu) IPS Monitör - incehesap.com
RAM'leri bunla değiştirin: XPG SPECTRIX D41 8GBX2 3000 MHz DDR4 RGB GAMING PC RAM - AX4U300038G16A-DT41: Amazon.com.tr
Vengeance LPX RAM'lerin çipleri kötü. Önerdiğim RGB RAM ve daha kaliteli. Neo Forza da alabilirsiniz ama XPG'nin fiyatı çok iyi.
@246941 Gönlün olsun Neo Forza da önerdim.
Neo Forza RAM'ler de şunlar:
Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram özelliklerini incele, 567,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 tane alabilirsiniz.
Aşabilirim önemli olan önerdiğiniz parçaların mantıklı ve kaliteli olması.Arkadaşın ne kadar aşabileceğini bilmiyorum, o yüzden daha da aşmak istemedim. Bütçesini 150 - 100 TL aşabiliyorsa soğutcuyu Arctic ile değiştirebilir.
O zaman attığım sistemi soğutucuyu Arctic 34 ile değiştirerek alabilirsin. Attığım parçalar da iyi.Aşabilirim önemli olan önerdiğiniz parçaların mantıklı ve kaliteli olması.
Öneri için sağ ol ama neden 3 parçayı değiştirmem gerekir bununla ilgilide bir bilgi verirsen belki daha iyi anlarım.
Hepsiburada'daki CL15.O attığın CL17 olanlar. Benim önerdiğim CL15 olanlar.
Hiçbir tavsiyeyi dinlememişsin bile. Sadece işlemci soğutucusunu ve rami değiştirmişsin, öbür parçalar zaten kafana göre düzenlemişsin.Tavsiyelerinizden sonra bu şekilde düzenledim.
Bırakalım böyle alsın. Bizi dinleyeceğini sanmıyorum.Hiçbir tavsiyeyi dinlememişsin bile. Sadece işlemci soğutucunu değiştirmişsin, öbür parçalar zaten kafana göre düzenlemişsin.
Benim sistemim daha iyi, niye tercih etmediğini sorabilir miyim?
Kafama göre değil söylediklerinize göre hareket ettim ki kafama göre hareket etsem tekrardan düzenlenmiş şekilde atmazdım. Bu konuyu fikir alışverişi için açtım, senin önerdiğin monitör G-Sync desteklemiyor o zaman ekran kartının nvidia olmasının bir anlamı var mı ?Hiçbir tavsiyeyi dinlememişsin bile. Sadece işlemci soğutucusunu ve rami değiştirmişsin, öbür parçalar zaten kafana göre düzenlemişsin.
SSD kronik sorunlu, monitöre fazla verilmiş. Kasa ve güç kaynağı da aynı şekilde fazla verilmiş. Klavye berbat, ram yine fazla verilmiş.
Benim sistemim daha iyi, niye tercih etmediğini sorabilir miyim?
Daha almadım merak etme ama ben kimseyi uğraşsın diye zorlamıyorum.Bırakalım böyle alsın. Bizi dinleyeceğini sanmıyorum.
Boşuna uğraşmaya gerek yok.
Tekrardan önerilere göre düzenledim benim seçtiğim monitör senin önerdiğinden halen ucuz senin önerdiğinede okeyim ama G-Sync var mı yok mu bilmiyorum aydılatırsan sevinirim.Benim attığım monitöre pahalı diyip ondan 250 lira daha pahalı olan ve daha kötü olan bir monitör koymuşsunuz.
Tüm parçaları Akakçe'den kontrol edin. Ayrıca benim attığım RAM'i atmışsınız ama neden Trendyol'da? Ben Amazon'da indirimli olduğundan onu atmıştım.