Oyun. Steam'den olsa kullanırsınız, Xbox tarafına o güncelleme gelmemiş olabilir henüz.Ben mesela şu an Palworld için DLSS kullanamıyorum sebebi oyunla ilgili mi yoksa kartımla mı?
Oyun. Steam'den olsa kullanırsınız, Xbox tarafına o güncelleme gelmemiş olabilir henüz.Ben mesela şu an Palworld için DLSS kullanamıyorum sebebi oyunla ilgili mi yoksa kartımla mı?
Nvidia ile ilgili, DLSS dediğimiz şeyi kullanmadan evvel, kabaca anlatırsak nvidia bu oyunu kendi yapay zekasına yüklüyor yapay zeka o oyunu öğreniyor. Gelen yazılım güncellemeleri ile senin ekran kartındaki yapay zeka hızlandırıcı çekirdeklerini kullanarak senin bilgisayarında görüntü üretiyor. Nasıl üreteceğini nvidia öğretiyor, yani Palworld'ü nvidia öğretmediyse, senin bilgisayarında üretmesi mümkün olmuyor. Desteklenen oyunlara bakınız.Ben mesela şu an Palworld için DLSS kullanamıyorum sebebi oyunla ilgili mi yoksa kartımla mı?
Konuya bi bakar mısınız?Fiyatlarla beraber geliriniz artmıyorsa ve durumunuz varsa güncelleyin. Yeni maldan zarar gelmez, daha iyi olur kimse aksini iddia etmez tabii. Ancak tüm oyunları high ayarlarda oynamak gibi fantezileriniz yoksa AAA oyunların neredeyse tamamını kasma donma olmadan oynatabilir. Naçizane fikrim, ben güncellemezdim. Güncelleme gerektirecek kadar eskidiğini düşünmüyorum. Toplama bilgisayarların maddi olarak değerini koruduğunu da düşünmüyorum o yüzden biraz daha eskitir, belki RTX 50 serisinde düşünürdüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.