i5 10400F sistemde Oyunlarda yeşil ekran

Zeki Genç

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Yaklaşık 15 gün internetten parça parça topladığım bilgisayarımda yeşil ekran ve oyun çökmesi problemi yaşıyorum. Mesela PUBG açıyorum FPS sabitleme yapınca 60 FPS sorunsuz oynatıyor. Sınırsız yapınca veya FPS 100'e ayarlayınca bir anda yeşil ekran olup donuyor. Güç düğmesinden kapatmam gerekiyor. Bir türlü bu sorunu çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yazılık güncellemelerini Radeon sürümlerini DDU'dan silip diğer yazılımları yükledim. Bir çok şeyi yaptım olmadı. Sorunun neden kaynaklandığını da çözümünü de bilmiyorum. Sistem özellikleri: MSI B460M A PRO.
i5 10400F.
RX 5700 (bu ekran kartını 6-7 ay önce ikinci el aldım diğer bütün donanımlar sıfır)
16 GB 2666 MHz RAM.
600W 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Yaklaşık 15 gün internetten parça parça topladığım bilgisayarımda yeşil ekran ve oyun çökmesi problemi yaşıyorum. Mesela PUBG açıyorum FPS sabitleme yapınca 60 FPS sorunsuz oynatıyor. Sınırsız yapınca veya FPS 100'e ayarlayınca bir anda yeşil ekran olup donuyor. Güç düğmesinden kapatmam gerekiyor. Bir türlü bu sorunu çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yazılık güncellemelerini Radeon sürümlerini DDU'dan silip diğer yazılımları yükledim. Bir çok şeyi yaptım olmadı. Sorunun neden kaynaklandığını da çözümünü de bilmiyorum. Sistem özellikleri: MSI B460M A PRO.
i5 10400F.
RX 5700 (bu ekran kartını 6-7 ay önce ikinci el aldım diğer bütün donanımlar sıfır)
16 GB 2666 MHz RAM.
600W 80+

PSU model marka nedir ve ben ekran kartından şüpheleniyorum.

i5 10400F.
16 GB 2666 MHz RAM.
600W 80+
Sıcaklıklar ne durumda?

Pc başlattığımda boştayken ekran kartı sıcaklığı 47-53 derece civarlarında. İşlemci de gayet normal sıcaklıklarda. Psu gamemax 650 modeli
Yardımcı olabilcek yok mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı