i5 10400F sisteme ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
18000
Wattman sadece ekran kartından oluşabilen bir hata değil yalnız her parçanın birbirine olan uyumsuzluğundan da doğabilecek bir hata bilgisini vereyim
Biliyorum hocam.Ama bende sürekli ekran kartından veriyor.Arkadaşın 1660 ekran kartıyla deniyom sıkıntı yok.Yani ekran kartının adrenalin sürümü lhqr sürümü onu dene bunu dene düzeldi düzelmedi.inanılmaz bunaldım.

Hocam kartsal bir sıkıntı olabilir. Ben 6700 XT kullanıyorum ve abartı bir problem olmadı. 6800'den 3060'a düşerseniz mantıksız olur. Ben yerinizde olsam 7700 XT düşünürüm, daha sonradan da işlemciyi değiştirir
rtx 3060 veya 3060 ti alınabilir. 3060 ti bu işlemci için sınırdır. Daha ötesi darboğaz yapar hatta yüksek işlemci gücü isteyen oyunlarda 3060 ti dahi darboğaz yapacaktır.
Anladım hocam eyw saolun

Son düzenleme:
Biliyorum hocam. Ama bende sürekli ekran kartından veriyor. Arkadaşın 1660 ekran kartıyla deniyorum sıkıntı yok. Yani ekran kartının adrenalin sürümü lhqr sürümü onu dene bunu dene düzeldi düzelmedi. İnanılmaz bunaldım.

Anladım hocam eyvallah sağ olun

Ve şunu söyleyeyim 7000 serisinde sorun yaşamazsın. Arkadaşım kullanıyor bir kere mavi yediğini duymadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı