K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #11 Blackfox07 dedi: Japon kapasitör kullanıyor diye biliyorum. Korumaları da bunlar: OPP, OVP, UVP ve SCP Genişletmek için tıkla... Eğer Japon kapasitör kullanıyorsa çok iyi bu fiyata gerçekten.
Blackfox07 dedi: Japon kapasitör kullanıyor diye biliyorum. Korumaları da bunlar: OPP, OVP, UVP ve SCP Genişletmek için tıkla... Eğer Japon kapasitör kullanıyorsa çok iyi bu fiyata gerçekten.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.173 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 11 Kasım 2020 #12 kirknewsted dedi: Hocam Cylon pek iyi değil. RGB'li C4 diyebilirim hatta. Mümkünse önermeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam o KCAS serisinden daha iyi değil miydi? Benim aklımda KCAS ve VX serisi sıkıntılı diye kalmış.
kirknewsted dedi: Hocam Cylon pek iyi değil. RGB'li C4 diyebilirim hatta. Mümkünse önermeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam o KCAS serisinden daha iyi değil miydi? Benim aklımda KCAS ve VX serisi sıkıntılı diye kalmış.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #13 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hocam o KCAS serisinden daha iyi değil miydi? Benim aklımda KCAS ve VX serisi sıkıntılı diye kalmış. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. KCAS, VX, Cylon Bu üçünden uzak durun. Hazır sistemde ucuza KCAS PLUS gelirse alınabilir.
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hocam o KCAS serisinden daha iyi değil miydi? Benim aklımda KCAS ve VX serisi sıkıntılı diye kalmış. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. KCAS, VX, Cylon Bu üçünden uzak durun. Hazır sistemde ucuza KCAS PLUS gelirse alınabilir.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.173 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 11 Kasım 2020 #14 kirknewsted dedi: Yok hocam. KCAS, VX, Cylon Bu üçünden uzak durun. Hazır sistemde ucuza KCAS PLUS gelirse alınabilir. Genişletmek için tıkla... Aslında bakınca fena durmuyor korumaları falan ama bildiğim iyi oldu.
kirknewsted dedi: Yok hocam. KCAS, VX, Cylon Bu üçünden uzak durun. Hazır sistemde ucuza KCAS PLUS gelirse alınabilir. Genişletmek için tıkla... Aslında bakınca fena durmuyor korumaları falan ama bildiğim iyi oldu.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #15 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Aslında bakınca fena durmuyor korumaları falan ama bildiğim iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakasız ama 7800TL 10400F+5700XT sistem topladım hocam. Konusunu açtım onay gelince fikirlerinizi almak isterim .
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Aslında bakınca fena durmuyor korumaları falan ama bildiğim iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakasız ama 7800TL 10400F+5700XT sistem topladım hocam. Konusunu açtım onay gelince fikirlerinizi almak isterim .
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.173 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 11 Kasım 2020 #16 kirknewsted dedi: Konu ile alakasız ama 7800TL 10400F+5700XT sistem topladım hocam. Konusunu açtım onay gelince fikirlerinizi almak isterim . Genişletmek için tıkla... Ufak bir etiket yetecektir . Topladın mı yoksa toplamaya karar mı verdin? Bir de senin imzada 2080S'li şaheser varken 5700XT ne alaka .
kirknewsted dedi: Konu ile alakasız ama 7800TL 10400F+5700XT sistem topladım hocam. Konusunu açtım onay gelince fikirlerinizi almak isterim . Genişletmek için tıkla... Ufak bir etiket yetecektir . Topladın mı yoksa toplamaya karar mı verdin? Bir de senin imzada 2080S'li şaheser varken 5700XT ne alaka .
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #17 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Ufak bir etiket yetecektir . Topladın mı yoksa toplamaya karar mı verdin? Bir de senin imzada 2080S'li şaheser varken 5700XT ne alaka . Genişletmek için tıkla... Ben alacaklara fikir olsun diye parça önerdim sadece . İmzamdaki duruyor yani.
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Ufak bir etiket yetecektir . Topladın mı yoksa toplamaya karar mı verdin? Bir de senin imzada 2080S'li şaheser varken 5700XT ne alaka . Genişletmek için tıkla... Ben alacaklara fikir olsun diye parça önerdim sadece . İmzamdaki duruyor yani.