- Makaleler
- 6
Eğer Japon kapasitör kullanıyorsa çok iyi bu fiyata gerçekten.Japon kapasitör kullanıyor diye biliyorum.
Korumaları da bunlar:
OPP, OVP, UVP ve SCP
Eğer Japon kapasitör kullanıyorsa çok iyi bu fiyata gerçekten.Japon kapasitör kullanıyor diye biliyorum.
Korumaları da bunlar:
OPP, OVP, UVP ve SCP
Hocam o KCAS serisinden daha iyi değil miydi? Benim aklımda KCAS ve VX serisi sıkıntılı diye kalmış.Hocam Cylon pek iyi değil. RGB'li C4 diyebilirim hatta. Mümkünse önermeyin.
Yok hocam.Hocam o KCAS serisinden daha iyi değil miydi? Benim aklımda KCAS ve VX serisi sıkıntılı diye kalmış.
Aslında bakınca fena durmuyor korumaları falan ama bildiğim iyi oldu.Yok hocam.
KCAS, VX, Cylon
Bu üçünden uzak durun.
Hazır sistemde ucuza KCAS PLUS gelirse alınabilir.
Konu ile alakasız ama 7800TL 10400F+5700XT sistem topladım hocam. Konusunu açtım onay gelince fikirlerinizi almak isterimAslında bakınca fena durmuyor korumaları falan ama bildiğim iyi oldu.
Ufak bir etiket yetecektirKonu ile alakasız ama 7800TL 10400F+5700XT sistem topladım hocam. Konusunu açtım onay gelince fikirlerinizi almak isterim.
Ben alacaklara fikir olsun diye parça önerdim sadeceUfak bir etiket yetecektir. Topladın mı yoksa toplamaya karar mı verdin? Bir de senin imzada 2080S'li şaheser varken 5700XT ne alaka
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.