Dostlar, bugün kararsız kaldığım seçenekleri sizlere sorup bilgi edinmek istedim. RAM alacağım, şu anki kullandığım; RAM G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35v Dual kit RAM. Bu RAM'in aynısından mı, yoksa diğer 3 tanesinden hangisini almalıyım?
Apacer
Corsair
Kingston
Bir sonraki kararsız kaldığım parça SSD, 1 TB almak istiyorum. DRAM için 2'si arasında kaldım. Olmasa kötü performanslar alabilirim; ancak sizin görüşlerinize bırakıyorum.
(Şu an WD Blue 240 GB SSD kullanıyorum)
Kioxia SSD
Samsung SSD
Ekran kartı alacağım ancak eskiden yaşadığım kötü olaylardan sonra AMD almamaya karar verdim. Oyunlardaki VRAM kullanımlarından sonra 12 GB almaya akrar verdim ancak şu iki model arasında kaldım.(şu an kullandığım ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4 GB)
Asus 3060 12GB
Zotac 4060 TI 8GB
İkinci ekran olarak şu ikisinin arasında kaldım.
AOC Monitor
MSI Monitor
Diğer sistem parçalarım:
AOC 27g2sae.
Gigabyte B560M DS3H.
i5 10400F
Zalman 600W PSU.
Seagate 500GB HDD.
WD Blue 240 GB SSD.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Apacer
Corsair
Kingston
Bir sonraki kararsız kaldığım parça SSD, 1 TB almak istiyorum. DRAM için 2'si arasında kaldım. Olmasa kötü performanslar alabilirim; ancak sizin görüşlerinize bırakıyorum.
(Şu an WD Blue 240 GB SSD kullanıyorum)
Kioxia SSD
Samsung SSD
Ekran kartı alacağım ancak eskiden yaşadığım kötü olaylardan sonra AMD almamaya karar verdim. Oyunlardaki VRAM kullanımlarından sonra 12 GB almaya akrar verdim ancak şu iki model arasında kaldım.(şu an kullandığım ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4 GB)
Asus 3060 12GB
Zotac 4060 TI 8GB
İkinci ekran olarak şu ikisinin arasında kaldım.
AOC Monitor
MSI Monitor
Diğer sistem parçalarım:
AOC 27g2sae.
Gigabyte B560M DS3H.
i5 10400F
Zalman 600W PSU.
Seagate 500GB HDD.
WD Blue 240 GB SSD.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: