strongTURK
Hectopat
Merhaba. Samsung A56 ve Xiaomi 14 Pro arasında ne tür farklar var? Arada 10.000 lira civarında fark var. Hangisini önerirsiniz?
Merhaba. Samsung A56 ve Xiaomi 14 Pro arasında ne tür farklar var? Arada 10.000 lira civarında fark var. Hangisini önerirsiniz?
Katılıyorum ben de. Ama bütçenizi zorlayıp S24 FE'ye çıkarsanız çok daha ciddi seviyede bir cihazınız olmuş olur, her konuda belirgin derecede çok daha iyi bir cihaz.Xiaomi 14 Pro derken, Redmi'yi kastediyorsanız kesinlikle A56'yı öneririm. Donanım ve yazılım farkı var.
Xiaomi 14 Pro cihazı amiral seviye bir cihazken A56 orta seviye bir cihaz, bildiğim kadarıyla Xiaomi 14 Pro Türkiye'de satışta yok diye biliyordum, distribütör veya yurt dışı cihazı olarak mı alacaksınız?
Katılıyorum ben de. Ama bütçenizi zorlayıp S24 FE'ye çıkarsanız çok daha ciddi seviyede bir cihazınız olmuş olur, her konuda belirgin derecede çok daha iyi bir cihaz.
Başka bir cihazın IMEI'sini bir yöntem kullanıp o cihaza aktardı muhtemelen, ben IMEI yükleme işlerine pek sıcak bakmıyorum şahsen çünkü cihaz bazen güncelleme alamıyor ve bana biraz riskli geliyor ama bu sizin vereceğiniz bir karar.Evet bir telefoncu önerdi. Yurt dışından getirmiş bütün işlemi tamam hiçbir sorunu yok dedi. Biraz aklıma tskıldı bunun IMEI kaydı olmayacak mı?
Başka bir cihazın IMEI'sini bir yöntem kullanıp o cihaza aktardı muhtemelen, ben IMEI yükleme işlerine pek sıcak bakmıyorum şahsen çünkü cihaz bazen güncelleme alamıyor ve bana biraz riskli geliyor ama bu sizin vereceğiniz bir karar.
Telefonlar arasında çok ciddi bir donanım farkı var evet ancak ben şahsen yd cihazı riskine girmezdim. Bu ikisinden 2 yıl garantili şekilde A56 almak daha mantıklı duruyor şahsımca ancak üstüne 4-5 bin TL koyup S24 FE almak çok çok daha iyi olacaktır.Benim de aklıma böyle yapmış olabilecekleri geldi. Ben de pek sıcak bakmıyorum. Peki telefonlar arasında belirgin bir fark var mı? Son kararı babam verecek. Onun için telefon bakıyorum.
Teşekkür ederim. DüşüneceğimTelefonlar arasında çok ciddi bir donanım farkı var evet ancak ben şahsen yd cihazı riskine girmezdim. Bu ikisinden 2 yıl garantili şekilde A56 almak daha mantıklı duruyor şahsımca ancak üstüne 4-5 bin TL koyup S24 FE almak çok çok daha iyi olacaktır.
Teşekkür ederim. Düşüneceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.