Merhabalar herkese, bugün bir sistem satın aldım. Piyasadaki bütçeme uygun bilgisayarları kendi çapımda araştırdım ve bu sistemi almaya karar verdim. Yorumlarınızı, kötüyse neden kötü olduğunu belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Palit GTX1660 SUPER GP OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Merhabalar herkese, bugün bir sistem satın aldım. Piyasadaki bütçeme uygun bilgisayarları kendi çapımda araştırdım ve bu sistemi almaya karar verdim. Yorumlarınızı, kötüyse neden kötü olduğunu belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Ah şu konuları sistemi almadan önce açsanız. SSD kronik sorunlu. Ekran kartı modelinin da soğutma potansiyeli iyi değil. Oyun için toplanıyorsa i3 10100F GTX 1660 Super daha mantıklı olurdu.
Brom bir arkadaşım da aynı ekran kartı var. O ekran kartının yerine RX580 8G ile AMD 3500X alırsan büyük ihtimal daha iyi performans alırsın. Ben dediğim arkadaşımla oyunlarda yakın değerler alıyorum. Onda 1650S var bende RX570 4G var. Örnek olarak GTA da full ayarlarda çok yakın değerler alıyoruz. Bu yüzden AMD ile Radeon kullanmanı öneririm. Bir de eğer AMD alırsan ileride sistemini upgradelemek istediğinde Intel'e göre daha performanslı işlemcileri anakart değişmeden kullanabilirsin.