Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 14 Aralık 2020 #21 Kestek0 dedi: Daha iyi çiplere sahip ve XMP açtırıyor en azından. Böyle düşük bütçeli sistemler için gayeti alınası bir ürün. Daha iyi bir öneriniz varsa söyleyin, onu ekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Neo Forza veya apacer Black Gold daha iyi olabilir.
Kestek0 dedi: Daha iyi çiplere sahip ve XMP açtırıyor en azından. Böyle düşük bütçeli sistemler için gayeti alınası bir ürün. Daha iyi bir öneriniz varsa söyleyin, onu ekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Neo Forza veya apacer Black Gold daha iyi olabilir.
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 14 Aralık 2020 #22 246941 dedi: Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com RipjawsV, bu ürünler varken pek tercih edilesi değil bence. Genişletmek için tıkla... Neoforza'da tek tek 8GB alınca az da olsa sıkıntı olma ihtimali var. O yüzden Ballistix'i ekledim. Gereken düzenlemeleri yaptım. Fakat ben hâlâ, RipjawsV RAM'lerin, LPX RAM'lere göre daha alınası olduğunu düşünüyorum.
246941 dedi: Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com RipjawsV, bu ürünler varken pek tercih edilesi değil bence. Genişletmek için tıkla... Neoforza'da tek tek 8GB alınca az da olsa sıkıntı olma ihtimali var. O yüzden Ballistix'i ekledim. Gereken düzenlemeleri yaptım. Fakat ben hâlâ, RipjawsV RAM'lerin, LPX RAM'lere göre daha alınası olduğunu düşünüyorum.