i5 10400F ve 2080S sistem toplama

Yetersiz değil mi? Sizce bence ekran kartını iade etme şansınız var ise edin RTX 3060 Ti alın hem güç tüketimi daha düşük hem daha performanslı.
iade etmeye karar verdim.Psu olarak yeterli olarak biliyorumda

https://www.akakce.com/siparis/?p=675751380 bu linkten bakabilirsiniz umarım açılır :)
Bence başlığı konuya daha alakalı yazın yoksa öncesinde de olduğu gibi herkes konuyu sistem toplama konusu zannedecek. Ekran kartını kesinlikle değişin 4500 TL'ye Galax 3060 Ti var kalan parayla Z490 Phantom Gaming 4 alınabilir 1200-1300 TL falandı.
Uyarı yedim kendi yazdığım başlıkla otomatik değiştirildi.Daha da ellemem :)
Bence başlığı konuya daha alakalı yazın yoksa öncesinde de olduğu gibi herkes konuyu sistem toplama konusu zannedecek. Ekran kartını kesinlikle değişin 4500 TL'ye Galax 3060 Ti var kalan parayla Z490 Phantom Gaming 4 alınabilir 1200-1300 TL falandı.
Anakartı değiştirmek ne kadar gerekli.Anakartıda göndericem oyüzden soruyorum :)

İade etmeye karar verdim. PSU olarak yeterli olarak biliyorumda

https://www.akakce.com/siparis/?p=675751380 bu linkten bakabilirsiniz umarım açılır :)

Uyarı yedim kendi yazdığım başlıkla otomatik değiştirildi. Daha da ellemem :)

Anakartı değiştirmek ne kadar gerekli. Anakartıda göndereceğim o yüzden soruyorum :)

İleride OC imkanı da olur ve VRM ve soğutma olarak daha iyi yani H ve B gibi kısıtlanmış değil ama en önemli fark i3 ve i5'te en fazla 2666 MHz sınırlama olmaması. Yüksek seviye ekrna kartlarında fark olabiliyor.

İleride OC imkanı da olur ve VRM ve soğutma olarak daha iyi yani H ve B gibi kısıtlanmış değil ama en önemli fark i3 ve i5'te en fazla 2666 MHz sınırlama olmaması. Yüksek seviye ekrna kartlarında fark olabiliyor.
Anladıgım kadarıyla değiştirmek iyi birşey :) Ramleride değiştirip 3600mhz alsam daha daiyi olacak ozaman :)

Anladıgım kadarıyla değiştirmek iyi bir şey :) Ramleride değiştirip 3600MHz alsam daha daiyi olacak o zaman :)

Ona gerek yok aslında ama Crucial Ballistix 3200 MHz CL 16 ile değiştirebilirsin Micron E die çip kullanıyor yani OC potansiyeli iyi. Intel'de freakanstan çok gecikme süresi önemli.

Almanyadan geliyorlar biraz uzun sürebilir normal teslimatı seçersen

Bunlarda 3060ti:
Son olarak ramleride 3600 alın tamamdır :D

Almanyadan geliyorlar biraz uzun sürebilir normal teslimatı seçersen

Bunlarda 3060ti:
Son olarak ramleride 3600 alın tamamdır :D
Yine uyarı yedim de.Biraz geç yazıyorum kusura bakmayın. Forum'da maşallah TDK gibi.Yukarıda attığınız asrock z490 Amazon sitesinden alınca 100 TL normal gönderim için ücret alıyor.Aşağıda attığım site nasıl güvenilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00